מתנות לחג

אתי@

New member
../images/Emo53.gif מתנות לחג ../images/Emo77.gif

(אני יודעת שכבר דיסקסתם בנושא, אבל זה קצת שונה). לאמא שלי נורא קל לקנות מתנות - בחנויות יש שפע של חפצים וכלי בית מקסימים ורק צריך לבחור...
הבעיה שלי היא מה לקנות לאמא של רונן. היא אישה שלא מספיק מעריכה חפצים יפים, ומעדיפה מתנות פרקטיות, רק הבעיה היא שיש לה הכל... ואם אין לה משהו אז היא בטח לא צריכה...
הפעם היחידה שקלעתי היתה כשקניתי כוסיות ליין שזה היה משהו שבאמת היה חסר להם (הכל נשבר...). חוץ מזה קניתי צלחת להגשת דג עם כלי לרוטב, מתקן לתבלינים, מפת שולחן ועוד מגוון מתנות מהז´אנר הזה - אבל זה אף פעם לא היה מוצלח באמת
מה אתם אומרים? מכירים את הבעיה? יש רעיונות? הצילו

אתי, אני מצרפת שירשור של רעיונות ../images/Emo77.gif

כתבה מ YNET אני לא בטוחה שזה מה שחיפשת אבל אולי תמצאי פה איזה רעיון ?

רחלי1

New member
רעיון קטן ../images/Emo62.gif

נדמה לי שתמיד תמיד צריך (בעיקר בשלב שבו המשפחה מתרחבת ומארחים יותר) מפות שולחן יפות. ואני לא מתכוונת למפות סינטטיות מבריקות ומכוערות של אולם שמחות, אלא למפות כפריות כאלו, מכותנה, עם פרנזים (או בלי), משובצות או חלקות. - אני לא מכירה אם בית רצינית שלא תשמח להעשיר את הקולקציה בתחום, בעיקר בתקופת החגים רבת הזלילות והארוח. מה את אומרת

shelycat

New member
כמה הצעות.....

אולי מצעים יפים? חלוק רחצה רקום? סט טיפוח? אם היא מארחת הרבה ארוחות אז אפשר לקנות קערת פיירקס יפה על סטנד מתכת (פיוטר או נירוסטה לא זוכרת) עם נרון לחימום האוכל מתחת ומכסה תואם, יש את זה בכל מיני צורות גדלים ומחירים: עגול/אובלי/מלבן/ריבוע ואפילו סטנד עם שתי קערות כאלו ושתי נרונים (קניתי פעם לחמותי כזה לפני שהיתה חמותי
) אני קניתי את זה בזמנו במשביר לצרכן.

אתי@

New member
נתת לי רעיונות - לא חלוק מגבת אבל

אולי סט מגבות. זה יכול בהחלט להתאים. לגבי הפיירקס עם הנר - לא פרקטי לחמותי (היא בחיים לא תשתמש בזה), אבל הרעיון שלך נתן לי רעיון אחר - קערה יפה לסלט. תודות

אתי@

New member
זו מתנה מקסימה אבל לא מספיק פרקטית

כי המפות האלה, עם כל היופי שבהן, סופגות כתמים שלא ניתן להסיר בכביסה. לפי דעתי אלו מפות מקסימות לשים על השולחן כשאין אורחים (סתם בשביל היופי). העניין הוא, שאבא של רונן הוא נגר שמייצר בעיקר שולחנות פינת אוכל באיכות מעולה. לכן השולחנות אצלהם (וגם אצלנו, בעוונותינו) אף פעם לא מכוסים במפות, אלא תמיד חשופים כדי שנוכל להשויץ ביופיו של השולחן וגם בעמידותו (השולחנות של אבא של רונן עוברים פוליטורה מאוד איכותית והם עמידים כמו שיש!!!). אבל תודה על הרעיון המקסים - אני חושבת שאני אאמץ אותו כרעיון למתנה לאמא שלי...

יעלי2

New member
אתי@ אני הצעתי סיר בישול איטי

זה פרקטי ועולה עכשיו כ 99-149 ש"ח

שמופית

New member
עוד רעיונות...

לקנות כלי יפה ולמלא אותו באגוזי מלך לא קלופים ומפצח אגוזים תואם לכלי. גם פרקטי וגם מתאים לפסח
חוץ מזה, יש בקניון עזריאלי חנות כלי בית מדהימה (ליד צמצם וחנות התיקים) - אני תמיד מוצאת שם משהו לקנות מתנה... המגוון ענק ויפה ואפשר תמיד להחליף.

תמרה*

New member
בראש השנה שברתי את הראש בנושא

והפעם דווקא יש לי רעיונות לאמא של ירון אנחנו קונים מחבת כבד מאוד לסטייקים ולאחיו ואחותו (הנשואים) את הספר בישול אהרוני פותח שולחן(שאני ממליצה עליו בחום רב)

אתי@

New member
תודה לכולם על הרעיונות ../images/Emo51.gif

אולי אני אלך היום לחפש מתנות ואעדכן אתכן בתוצאות...

fila

New member
לא הייתי במשרד כל היום

ורק עכשיו ראיתי את השאלה שלך... אני קונה כל פסח לאמא שלי שהבית שלה עמוס בכלים מפות וחפצי נוי משהו אישי בשבילה שהיא מחדשת בערב החג מן חלוק בית יפה עם כותונת תואמת,או איזה חליפה כזאת שכמארחת היא יכולה ללבוש לארוחת ליל הסדר, משהו נוח שאפשר להסתובב איתו בבית.

למעלה