נוריאל חורק שיניים!!!

../images/Emo53.gif נוריאל חורק שיניים!!!

או יותר נכון הצילו! יש לו שתיים וחצי שיניים והוא חורק!! מה עושים? מוכר לכן?? שן ראשונה קיבלנו מתנה ליומולדת 9 חודשים ועד יום שלישי הקרוב, ליומולדת 10 חודשים, נראה לי שהרביעית תצא. ממש מסכנון...

יש על זה כתבה בהורים וילדים האחרון

אני לא אצטט לך מה כתוב שם (יש בפורום הזה הקפדה יתירה, מסוג בית שמאי, על זכויות יוצרים), אז תעייני שם. אני אנסה לראות אם יש באתר שלהם ואשלח לך קישור.

רותי ע

New member
אילנה, את יכולה לסכם לה את שנאמר

בכתבה. את לא יכולה להקליד את הכתבה מילה במילה. לא בגלל שככה בא לנו אלא בגלל שהיו מקרים של תביעת דיבה נגד תפוז. ואם תגידי באיזה גליון אנסה למצוא ולסכם את הנאמר..

אני יודעת שזה לא סתם, אבל אם

אני זוכרת נכון ממה שלמדתי פעם, זה בסדר אם אומרים מהיכן נלקח הציטוט. זה לא בסדר אם מצטטים בלי להביא דברים בשם אומרם. אבל אולי אני טועה. קניין רוחני זו לא המומחיות שלי. בכל אופן, לא הייתה כאן שום טענה כלפי תפוז ובטח לא כלפי הפורום, וסליחה אם ככה זה נשמע.

רותי ע

New member
../images/Emo13.gif גם אני לא מבינה גדולה

בנושאים האלו אבל זה מה שנאמר לי ע"י כאלו שמבינים יותר. בכל מקרה עדיף ללכת על בטוח..

דיאנה1

New member
מה פתאום! הרי כתוב שם שלמבוגרים

זה מסוכן
מקווה שזה יעבור לו. ותמיד אפשר לשאול ולשמוע עוד דעות, אולי בכל זאת יש מה לעשות. אולי תהיה ישועה מהכתבה?

יכול להיות שזה נובע מחיקוי?

יש תינוקת במשפחתון שנוריאל מחקה אותה - הוא עושה קול מסוים שהיא עושה, וגם היא חורקת שיניים. זה נראה לי לא הגיוני ומופרך לחלוטין אבל זה יכול להיות???

עילי

New member
מזל טוב

היי אוסי לקח לי כמעט 4 חודשים עד שנכנסתי בסוף לפורום הזה ולראות את הדיונים ממש נחמד, אז קודם כל מזל טוב עם השיניים של נוריאל, נו הבחור התחיל לגדול? אני ארים טלפון כדי להתעדכן ולעדכן, אתמול חגגנו לנועם יום הולדת של חצי שנה, היה ממש נחמד הייתי ממליצה לך להביט בפורום של רפואה אלטרנטיבית יש שם שאלות נחמדות על ילדים וטיפולים טובים אלטרנטיבים לילדים שווה לך להציג שם את שאלתך לגבי הכאבים יכול להיות שיש איזה שהו דרך לטיפול שווה בדיקה רויטל. (זוכרת?!)

למעלה