נסיעה באוטו

../images/Emo53.gif נסיעה באוטו

צריכה את עזרתכם. עידו פשוט לא אוהב לנסוע באוטו. ברגע שאני שמה לו את הרצועות של הסלקל הוא מתחיל כבר לקטר. לפעמים(לעיתים רחוקות) הוא נרדם תוך כדי נסיעה, ואוי ואבוי אם יש רמזור אדום, מתחילה הסירנה. ברוב הנסיעות הוא פשוט צורח כאילו מישהו מכה אותו ומתחיל להזיע בטירוף. שום דבר לא מרגיע אותו. אני מנסה תוך כדי הנסיעה ללטף את הראש, לתת מוצץ - והוא בשלו. כשאני יושבת לידו, אז לפעמים הוא נרגע, בעיקר כשאני שמה את היד על הבטן שלו ומעט לוחצת (הוא רגיל לישון על הבטן). בבקשה
עיצות יתקבלו בברכה

tonti

New member
אוף, הנסיעות האלה...

אין לי איך לעודד אותך. גם מתן מהלא אוהבים נסיעות. כבר בדרך מבית חולים הביתה הוא בכה. מה ששיפר את איכות הנסיעות שלנו זה לעבור לכיסא של גדולים ולאכול. היום הנסיעות זה ארוחה אחת גדולה. אבל אפשר לומר ש-10 חודשים לא נסענו במיוחד כי מתן ממש סבל. הוא כמעט לא נרדם בנסיעות ועוד יותר מתעצבן כשאני לידו. הוא מעדיף את עומר בבירור.... אולי מוסיקה תעזטר? אצלנו זה לא שינה כלום. ואיך אני שונאת את אלה שאומרים:"אבל ילדים מאוד אוהבים ליסוע, מה, הוא לא נרדם?"

אולי במקום היד שלך על הבטן

תניחי לו איזה בובה גדולה שתלחץ שם? לנו יש את בובת החיבוק (זאת עם הריח והקול) שאותה אני מניחה לפעמים על מיכאל (לא בסלקל, סתם כך במיטה).

אור100

New member
תתזמנו את הנסיעות

אם הוא לא יכול להרדם על הגב אז תסעו רק כשהוא ערני ותקחי איתך צעצועים ותיהיי צוות הוואי ובידור שלו. גם אוכל יכול להרגיע - תני לו בקבוק בזמן הנסיעה. או שפשוט תחלצי לו על הבטן כל הנסיעה....

רות1974

New member
הבת הבכורה שלי היתה בדיוק כזאת.

לצערי, אין פתרון קסמים רק הזמן יעשה את שלו.

הייתי בסרט הזה..

יוגב היה בדיוק כפי שאת מתארת, ולא יכולתי לנסוע איתו לבד, הוא היה צורח צרחות אימה ולא נרגע... ועד היום ( עוד מעט בן 3 ) הוא מתעורר כשעוצרים באדום. נראה לי שזה עניין של אופי... וטמפרמנט של הילד...אין לי עצות כי גם אני הייתי אובדת עצות ודבר לא עזר. הם פשוט צריכים לגדול קצת..

שוגי13

New member
חשבתי על משהו בעניין

גם איה אף פעם לא אהבה לנסוע במכונית אבל שמנו לב שכשהעברנו אותה לכיסא עם הפנים קדימה נרגעו הקיטורים, ואז נזכרתי שאני תמיד חוטפת בחילה אם אני יושבת הפוך, כלומר עם הגב לכיוון הנסיעה. אולי זה מה שמפריע לקטנטנים? מצד שני,הבטיחות קודמת לכל

וונדי1

New member
יש את הקשת של טייני לאב שמתלבשת

על הסלקל ואולי היא תצליח להעסיק אותו (אצלנו זה לא תמיד עובד). במקרים קשים אני משקה בתה שומר בזמן הנסיעה (כמובן לא כשאני נוהגת איתה לבד).

talsh

New member
אצלנו (קצת ארוך)

כשתום נולד והיה ממש קטן, נסעתי איתו באוטו בלי שום בעיה. כשהיה בן חודשיים בערך טסתי איתו לחול ושם כשנסעתי איתו הוא לא הפסיק לצרוח כל הדרך.. הדבר היחיד שהרגיע היה אוכל או שתיה. אחת הדרכים להרגיע היתה לתת לו חיתול טטרה ממש קרוב אל הפנים, ומוצץ ולפעמים כך הוא היה בסדר. איך שחזרנו לארץ הוא שוב אהב מאד את הנסיעה - ואז פתאום הבנתי שזה כנראה הכסא לאוטו שהיה ממש שונה מהסלקל שיש לי פה (שם זה היה כסא גדול יותר לגיל 0-3). אין לי שום הסבר אחר אבל עכשיו שוב הכל בסדר - אה והוצאתי לו את המגן לראש שרק עצבן לו.

למעלה