נסיעה לחו"ל עם תינוקת

michalseifer

New member
../images/Emo53.gif נסיעה לחו"ל עם תינוקת

אנחנו טסים לניו זילנד ולאי קוסמוי עם תינוקת בת 11 חודשים ומאד-מאד נשמח לקבל עצות, טיפים והמלצות מכאלה שעשו את זה לפנינו. מדובר בטיול של 3-2 חודשים והשאלות רבות ומגוונות: מה עושים בטיסה הכל-כך ארוכה ? איזה טיולון כדאי לקנות (אולי אלה עם ה-3 גלגלים..)? מה עדיף - רכב ולינה באכסניות (שבניו זילנד הן מצוינות במיוחד) או קראוון? איזה מנשא גב כדאי לקנות (מהרציניים, עם גגון וכו´ - כדי שנוכל לעשות טרקים)? וכו´ וכו´.. ההחלטה נעשתה בימים האחרונים ואנחנו רוצים ליסוע תוך חודש ומכאן הדחיפות. תודה רבה וחמה מראש לכל מי שיעזור ויתרום מנסיונו או נסיונם של חבריו/מכריו/שכניו... העיקר - help

Analyzer

New member
עצה לדרך ../images/Emo91.gif ../images/Emo73.gif

היי מיכל. גם אנחנו נסענו לאוסטרליה עם שני ילדים. אולם הנסיעה הייתה לצורך עבודה ולא לטיול. אני ממליץ שלטיסה/ות לניו-זילנד תזמינו מראש מקום המתאים לתינוק (יש מקומותמיוחדים במטוס לתינוקות) ותתארגנו עם מזון תינוקות בתיק שתעלו איתכם למטוס. (מים חמים תוכלו לבקש מהדיילות) טיטולים, מגבונים, בקבוק, צעצועים שהילד אוהב וכו. ו ב ע י ק ר : המוווון סבלנות לטיסה הארוכה (שגם ללא תינוק היא לא קלה). אם אתם מתכוננים לשכור רכב במהלך הטיול תבררו אם חברת ההשכרה משכירה גם כיסא בטיחות לרכב-חשוב מאוד!! לנו הייתה עגלת טיולון קלה ופשוטה כך לא תקשה על נשיאתה, תתקפל בקלות, ותתפוס מעט מקום בתא המטען של הרכב. טיול נעים. אנאלייזר

michalseifer

New member
תודה ל- Analyzer , מחפשים עוד אינפו

האם מישהו טייל בניו זילנד עם תינוק? או מכיר מישהו שעשה זאת? אנחנו גם מחפשים המלצות ספציפיות לשם וגם, כאמור, המלצות ספציפיות לגבי טיולונים מומלצים, מינשאים וכו´. תודה רבה !

נעה גל

New member
המלצה

אני מציעה לך להכנס לקהילת ההורים של ynet ולהציג שם את השאלה שלך. לא בגלל שהפורום הזה הוא לא מצוין, אלא פשוט שם, יש תנועה ענקית של הורים ובטוח תמצאי שם גם כמה שטילו טיולים ארוכים בחול ויוכלו לענות לך בשמחה על השאלות שלך. בכל מקרה, עם כל ההמלצות שיתנו לך אני מציעה לך לבדוק טוב טוב כל עגלה או מנשא שאתם לוקחים. לכל אחד יש דברים שמפריעים לו באופן אישי, אבל לא מפריעים לאחר, וזה מאוד בולט בענין עגלות. תהנו בטיול

טוב

New member
אולי כדאי לבדוק בפורום "טיולים"

יש פה בתפוז פורום טיולים שעוברים בו המון טיילנים, וכדאי לברר גם שמה..

למעלה