נפלה רוחי....

חרוזיתה

New member
../images/Emo53.gifנפלה רוחי....

אני מאוד אוהבת את התחום הזה של חרוזים טכל היוצא בזה. אני עושה דברים ומידי פעם מכירות.עד עכשיו אני לא מתפרנסת מזה אלא רק מחזירה את הכסף שאותו השקעתי....לפני זה היה לי נראה שאפשר לעבוד בזה עבודה של "ממש" היום משום מה נפלה רוחי...ויש לי תחושה שאנשים לא מתייחסים לזה כעבודה רצינית אלא סתם תחביב... הכדאי להמשיך ולהשקיע כסף וזמן?העיסוק הזה יכול להפוך לעבודה של "ממש" ? איך?.... תודה!!! וערב טוב. חרוזיתה

חרוזיתה יקירתי,

שלא יפול רוחך דבר ראשון. דבר שני, הרבה יוצרות ומעצבות מדברים על זה שהשוק מוצף וכולם מכינים תכשיטים כמונו וכו' וכו' וכו'. אני לא מאמינה ככה, כי כמה שיותר נכין דברים כאלה וכמה שיותר אנשים יכינו כאלה זה נכנס יותר ויותר לאופנה ויותר אנשים מחפשים את הדברים שאנחנו מכינים. אם יש לך עבודה אחרת, אני לא ממליצה לך לעזוב, אלא להמשיך לעבוד במקום העבודה אבל לעשות תכשיטים בזמן הפנוי וליהנות ולאט לאט יכירו אותך וירצו את הדברים שאת מכינה. כי אומנם כולנו עובדות על די אותם קווים אבל את בוחרת את הצבעים והשילובים שאת אוהבת וזה מה שמייחד אותך. אם אין לך עבודה אחרת אולי תחפשי לעבוד כמוני כמה שעות ביום בחנות חרוזים שתוכלי גם למכור שם את העיצובים שלך וגם לאט לאט יכירו אותך אנשים ותוכלי לעשות לעצמך מוניטין. אבל אל תוותרי כי לא הגעת לתחום הזה סתם אלא כי את אוהבת את זה וניהנית מזה. תמשיכי ליצור ולחייך וכל עוד שאת מכסה הוצאות את במצב טוב והתהילה תגיע רק לפעמים היא מחכה בסיבוב. המון אהבה וחיבוקים. חרוזית חמודית

מאוד מבינה לליבך

אני עוסקת באומנות בכלל ולא רק בחרוזים וששומעם מה אנשים אומרים על עבודות שהשקעת שעות זה מתסכל. אבל תמיד יש אנשים שיודעים להעריך עבודת יד וזה מה שחשוב. להוריד את רמת השוק חבל, כי אנחנו אלא שצריכים לשמור עליו ברמה גבוה. ואם יש עבודה לא לעזוב לנסות לשלב בין שניהם אלא אם יש לך את האופציה לשבת בבית

wildspirit

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif

אני מאוד מבינה לליבך... לא אחת ולא פעמיים ששמעתי תגובות כאלה ואחרות על יצירות שלי - וזה אכן פוגע ומעליב ולפעמים בהחלט מוריד את החשק להמשיך אבל כמו שאמרו הבנות לפניי, אל לך להתאייש... תלחמי בכל הכח ותראי להם בסוף שהיה שווה... וגם אם לא יצליח בסוף (מה שאני לא מאמינה) לפחות את נהנית ליצור וזה מה שחשוב. ואם אכן את יכולה לשלב עם זה עבודה אז באמת שאין מה להתבאס בהצלחה מתוקה

למעלה