נשבר ... זייני . אני באמצע כתיבה מה זה משעממת של מסמכים , ונשבררררר לי לגמרי . אנשים עוצו עיצה .
S sharkyM New member 5/2/02 #1 ../images/Emo53.gif נשבר ... זייני . אני באמצע כתיבה מה זה משעממת של מסמכים , ונשבררררר לי לגמרי . אנשים עוצו עיצה .
../images/Emo53.gif נשבר ... זייני . אני באמצע כתיבה מה זה משעממת של מסמכים , ונשבררררר לי לגמרי . אנשים עוצו עיצה .
A adam222 New member 5/2/02 #9 הפוך בה והפוך בה דכולי בה,,, עלק! הוא חייב להיות, ואם הוא לא נמצא, טוס הביתה! למה אתה מחכה? אין חדש, מחכה לכנס באילת!
הפוך בה והפוך בה דכולי בה,,, עלק! הוא חייב להיות, ואם הוא לא נמצא, טוס הביתה! למה אתה מחכה? אין חדש, מחכה לכנס באילת!
S sharkyM New member 5/2/02 #13 שמגוגוזון אתה ב-sin city ??????? עכשיו אני מבין למה אתה לא עונה לי במייל !
ס ספל חמאה New member 5/2/02 #4 תעשה מזה טיירא ואם אתה בקומה גבוהה - תפתח חלון, תבדוק את כיוון הרוח ותעיף. משעשע ביותר ופחות מלכלך מפצצות מים. >ספל חמאה מציעה לאחות אברי מין בסופר גלו<
תעשה מזה טיירא ואם אתה בקומה גבוהה - תפתח חלון, תבדוק את כיוון הרוח ותעיף. משעשע ביותר ופחות מלכלך מפצצות מים. >ספל חמאה מציעה לאחות אברי מין בסופר גלו<
A adam222 New member 5/2/02 #5 אאההממ,,, |קורע-אריזת-סופר-גלו| אבל אחרי ה"טיפול" בסופר-גלו, יש סימני תיפקוד? מה היא מידת ההצלחה ד"ר?
אאההממ,,, |קורע-אריזת-סופר-גלו| אבל אחרי ה"טיפול" בסופר-גלו, יש סימני תיפקוד? מה היא מידת ההצלחה ד"ר?
ח חנה של ליאור New member 5/2/02 #6 ספל, את עושה ל את היום... אני יושבת מול המחשב ומתפקעת מצחוק. איך אפשר כך לעבוד? אהה... בעצם לא התכוונתי לעבוד גם קודם. חנה (מבטיחה לא להתערב יותר בשנינויות המתרוצצות פה בפורום)
ספל, את עושה ל את היום... אני יושבת מול המחשב ומתפקעת מצחוק. איך אפשר כך לעבוד? אהה... בעצם לא התכוונתי לעבוד גם קודם. חנה (מבטיחה לא להתערב יותר בשנינויות המתרוצצות פה בפורום)
S sharkyM New member 5/2/02 #8 בעייתי היא שאיבר המין היחידי שנמצא כאן הוא שלי , וע"פ הגדרה הוא לא בר איחוי אלא בר קיצוץ , דבר שממש לא בא לי לעשות אע"פ שזה בוודאי מעניין יותר מהגבב שאני כותב. אדם , אל תחייך מתחת לשפמפמך .
בעייתי היא שאיבר המין היחידי שנמצא כאן הוא שלי , וע"פ הגדרה הוא לא בר איחוי אלא בר קיצוץ , דבר שממש לא בא לי לעשות אע"פ שזה בוודאי מעניין יותר מהגבב שאני כותב. אדם , אל תחייך מתחת לשפמפמך .
S spinoza New member 5/2/02 #12 תגידו זה ממכר ? גם לי יש מסמכים משעמעמים,,,ואני נסחף לפורום הזה- במקום לעבוד. זה ממכר ? אולי נקים פורום גמילה ? שפינ´
תגידו זה ממכר ? גם לי יש מסמכים משעמעמים,,,ואני נסחף לפורום הזה- במקום לעבוד. זה ממכר ? אולי נקים פורום גמילה ? שפינ´
S sharkyM New member 5/2/02 #14 ממכר אולי לא , אבל בוודאי מעניין יותר . הבעייה היא שלבסוף אני יצטרך להגיש את המסמכים ,ולא - יקראו רחוב על שמי - עולי הגרדום
ממכר אולי לא , אבל בוודאי מעניין יותר . הבעייה היא שלבסוף אני יצטרך להגיש את המסמכים ,ולא - יקראו רחוב על שמי - עולי הגרדום
ס ספל חמאה New member 6/2/02 #18 איפה נרשמים? אתם אנשים מכורים אתם? אני סופסוף קיבלתי ערב חופשי, ואני יושבת בפאב אינטרנט - בודקת מה חדש בפורום. >ספל חמאה מחכה לחברים אז יש לה תירוץ (קלוש)<
איפה נרשמים? אתם אנשים מכורים אתם? אני סופסוף קיבלתי ערב חופשי, ואני יושבת בפאב אינטרנט - בודקת מה חדש בפורום. >ספל חמאה מחכה לחברים אז יש לה תירוץ (קלוש)<