סטריליזטור של אוונט???...

ayelet i

New member
../images/Emo53.gif סטריליזטור של אוונט???...

קיבלתי מחברה סטריליזטור של אוונט ללא הוראות ההפעלה... האם מישהי יכולה להעתיק אותן עבורי???... והאם יש אפשרות לצלם/להסביר לי איך שמים מה בפנים??? המון תודה מראש!

וונדי1

New member
אין לי סטילזטור של אוונט אבל בשלי

אני ממלאה מים עד לקו של המגש, מניחה את הבקבוקים והמוצצים מכסה ומכניסה למיקרו ל- 4 דקות. אם לא עזרתי לפחות עזרתי להקפיץ...
האם נועם הנסיכה כבר הגיעה הביתה???

ayelet i

New member
תודה יקירתי...

נועם עדיין לא בבית אבל ממש ממש כמעט אז אני בהכנות האחרונות...

shirka

New member
אצלנו בסטריליזטור:

(של לייף) ממלאים CC200 (כוס) מים ל6.5 דקות.

dafgol

New member
הי אמאיילת ../images/Emo24.gif

אז שלנו לא של אוונט....אצלינו ממלאים 200 מ"ל מים על 4 בקבוקים למשך 7 דקות על החום הכי חזק במיקרו.... בבקבוקים של דר' בראון לא מכניסים למיקרו את הפקק הירוק והקשית ! מחכים ומצפים...ואת יודעת.....
אני

shirka

New member
אנחנו כן מכניסים את הפקק הירוק

והקשית, כי ממילא הקשית לא מדוייקת ולא מהווה אינדיקציה (היד של אמא משמשת כמדחום
) אם כבר סטרליזציה אז עד הסוף. <ואגב, אני לא מהפנטיות. פעם ביום יומיים לבקבוקים.>

dafgol

New member
וואלה אפשר גם אותם ???

ואני כמו הבלה מרתיחה מים בנפרד ......( ככה כתוב בהוראות ). טוב , אז ננסה - תודה תודה תודה . אני עושה פעם בבוקר ופעם בערב סטריליזציה.....זה מוגזם ???

shirka

New member
כן.אפילו בטיפת חלב אמרו לי פעם ביום

ואגב, רק לידע כללי סטיליזציה מוגזמת זה גם לא בריא, כי ברגע שהילד יתחיל לקחת דברים מהרצפה (יתחיל לזחול) כל דבר קטן שיכנס לפה עלול לעשות פטריה מרוב שהוא רגיל לסטרליות. אז תרגעי עם הפולניות בקטע הזה

galala

New member
סטריליזציה

גם אני מכניסה את כל החלקים למיקרו לא נראה לי שיש עם זה בעיה. האם אין צורך לעשות סטריליזציה אחרי כל האכלה?

dafgol

New member
אני " צוברת " בקבוקים...

ועושה סטריליזציה לכל 4 בקבוקים שהצטברו...לא כל אחד בנפרד.

יש לי של אוונט

מכניסים את הכלים, אחרי ששטפת אותם במים וסבון, לתוך הכלי, שמים 200 סיסי מים (אני מודדת לפי בקבוק) ו - 5 דקות למיקרו, ואח:כ, 2 דקות משאירים סגור, ואז פותחים והכל מוכן ...בהצלחה!

למעלה