עברית ב-CLIE Organizer

yoovee

New member
../images/Emo53.gifעברית ב-CLIE Organizer../images/Emo35.gif

שלום לכל בעלי ה-SONY (או סתם בעלי הידע), האם ואיך ניתן לראות עברית בתוכנת ה-CLIE Organizer שעל המחשב (PC) ? בפאלם דסקטופ הרגיל אני רואה עברית מצויין - ה"הגדרות האיזוריות" בחלונות 2000 שלי הן בסדר גמור. הבעיה היא של-CO יש גופן מעצבן שמראה ג'יבריש במקום אותיות בעברית, ואין אופציה פשוטה לשנות את זה... לחילופין, אם אין למישהו פתרון קל - איך ניתן לדעת מהו הגופן המשמש בתוכנה? אם אדע, אולי אוכל לגרום למערכת להחליף אותו על ידי שתילת שורה מתאימה תחת FontSubstitutes ב-Registry...

yoovee

New member
../images/Emo46.gifאיך ידעתי שזה הולך להיות Verdana

חזל"שו...מצאתי מה הגופן...לא בעיה האמת - שיטה ישנה ובדוקה: מעתיקים חלק מהטקסט, ומדביקים היישר לתוך Word - הגופן יישמר ויזוהה על ידה. וכמובן, במיטב מסורת מרפי המלווה אותי לכל אשר אלך, CO משתמש, מכל הגופנים בעולם, דווקא ב-Verdana. ולמה זה מרגיז? כי Verdana הוא אחד היחידים שנמצאים בשימוש נפוץ אבל אין להם קידוד עברי. זה נחשב לאחד הפונטים היפים ביותר בחלונות - Microsoft בעצמה ממליצה עליו בחום לקריאה יחד עם טכנולוגיית החלקת הטקסטים שלה (ב-ClearType Wizard...). בהנחה שאני אצליח, אני אצטרך לגרום לחלונות להחליף את הפונט הזה למשהו אחר...אני אנסה Verdana,0=Tahoma,177 בתקווה שזה ילך...אדווח ממצאים.

2cookie

New member
בהצלחה. לא ידעתי שיש גם תוכנה

שולחנית ל-CO.. היא מעתיקה גם את הסרטונים\תמונות ואת הפורמט בדיוק כמו שהוא על ה-PDA?

yoovee

New member
אכן יש. הסרטונים/תמונות הן על ה-MS,

כך שאני קצת אתפלא אם היא מעתיקה, אבל האמת שיש בקונפיגורציה שלה אות כונן של ה-MS, אז אולי - כפי שאתה מבין טרם בדקתי
הטריק עם החלפת הפונטים לא עושה רושם על ה-CO, אבל ניחא - כשעושים Edit לרשומה אז העברית מופיעה בסדר. בכל מקרה התוכנה הדפוקה הזו מתעקשת לשאול כל פעם מחדש עם איזה משתמש לעבוד (וזה עוד למרות שאני יחיד) וזה סתם מטריד. נחמד כגיבוי למידע שאפשר יהיה בשעת הצורך לראות גם Free Notes וכאלה על ה-PC. לא יותר מזה לדעתי. ה-CO על ה-TH55 עצמו היא הדבר האמיתי
אגב, אני מתפלא איך לא ידעת עד עכשיו - ב-1SRC יש גם לא מעט תוכנות צד שלישי למחשב שמטפלות באספקטים של ה-CO (כמו למשל הוספת תמונות ל-Reference Tab, שזו עוד אחת מתעלומות Sony [היה נסיון מסחרי ביפן אולי] לצד האבולוציה הביזארית של ה-MS שלהם בגילגולי ה-MG הבלתי-נתמך-בעליל...)

2cookie

New member
הוספתי כל מיני אייקונים מפגרים ל-CO

אבל זהו, נגמר
ה-UX נמכר היום.

למעלה