עוגה פרווה

מיאומאו

New member
../images/Emo53.gif עוגה פרווה

אני רוצה להכין לערב שבת עוגה פרווה הבעיה היא שאני לא אוהבת מרגרינה ולא מתכון שיש בו הרבה ביצים. המנוע חיפוש לא עובד לי אז כל רעיון יתקבל בברכה

למוןדבש

New member
שוקולד בחושה פרווה

2 כוסות קמח 2 כוסות סוכר 1/2 כוס קקאו 3/4 כוס שמן 3 ביצים 1 1/2 כוסות מים חמים (לא רותחים אבל חמים למגע!) כפית א. אפיה כפית א. סודה לשתיה כפית מלח כף תמצית וניל - מערבים הכל, יוצא קצת נוזלי, אופים כ- 45 דק' בחום בינוני בתנור שחומם מראש! - העוגה יוצאת שחורה וטעימה - אני מפזרת למעלה אבקת סוכר כשמתקרר או מצפה בקרם שוקולד (ממיסה במקרוגל 50 ג"ר מרגרינה עם 3 כפות סוכר וכף וחצי קקאו, 2 שקיות של סוכר וניל, כשנמס מוסיפה ביצה וטורפת. שופכת על העוגה. הקרם מבריק וטעים. אך יש כאלה שלא משתמשים בביצים לא מבושלות. לשיקולך!)

יוכי68

New member
מתכון לעוגת מייפל

עוגת מייפל ( הביאה איילת) מרכיבים: 3 ביצים 3 סוכר וניל 1 שמנת חמוצה 1.25 כוס קמח תופח 1.25 כוס סוכר חצי כוס שמן סירופ מייפל ציפוי: קינמון פקאו קצוץ אופן ההכנה: לערבב את כל החומרים, לשפוך את התערובת לתבניות משומנות. לפזר קינמון ואגוזי פקאן קצוצים. בתנור חום בינוני 30 דקות או עד שקיסם ננעץ יוצא נקי. בעודה רותחת לשפוך בנדיבות סירופ מייפל. אני יוכי משתמשת גם בסילאן במקום מייפל. חשוב לא לבחוש יותר מידי ולא לאפות יותר מידי..טעיםם. אפשר להכין בשתי תבניות אינגליש/תבנית מרובעת בינונית חד פעמית – חותכת לחיתוכיות יפות, ניתן להקפיא. לפרווה אני מחליפה את השמנת החמוצה בכוס מיץ תפוזים

יוכי68

New member
אז העוגה לא תהיה עוגת מייפל.....חחחחח

לא נראה לי שתהיה כל בעייה.

למעלה