בוקר טוב dafgol מתכון של עוגת סולת
עוגת סולת בסירופ מאת פסקל רובין מצרכים לתבנית 30+25 המצרכים 4ביצים, מופרדות 11/4 כוסות סוכר 1 כוס שמן 200 גר סולת 100 גר קוקוס 50 גר שקדים, גרוסים 1 גביע אשל 11/2 כוסות קמח 1 שקית סוכר וניל 1 כף תמצית וניל 1 שקית אבקת אפיה מרגרינה לשימון לסירופ 2 כוסות סוכר 1 כוס מים מיץ מחצי לימון לקישוט 1/2 כוס קוקוס אגוזי לוז קלופים [בונדוק} אופן ההכנה ההכנה להקציף את החלבונים עם חצי מכמות הסוכר לקצף חזק ויציב בקערה : סולת,שמן,חלמונים,השקדים הגרוסים , הקוקוס , האשל, הקמח והסוכר שנישאר, סוכר וניל ותמצית וניל,אבקת אפיה בוחשים לעיסה חלקה להבליע בתערובת את הקצף ,בעדינות. לשמן תבנית במרגרינה וליצוק את העיסה אופים בתנור שחומם מראש בחום בנוני כ-40 דקות הסירופ מבשלים את כל חומרי הסירופ על להבה בנונית , כ-20 דקות ובוחשים מדי פעם. ליצוק את הסירופ המוכן על העוגה בעודה חמה העיטור חותכים את העוגה למעוינים . ומעטרים בפתיתי קוקוס ואגוז אחד עוגה מעולה ולא כבדה מומלצת ביותר את יכולה להכין בשתי תבניות אינגלישקיק