עוגת פרג תפוחים של לחם ארז

karmel120

New member
../images/Emo53.gif עוגת פרג תפוחים של לחם ארז

אכלתי היום עוגת פרג תפוחים של לחם ארז עם פקנים וצימוקים מעל. אשמח לקבל מתכון אם מישהו מכיר. תודה
 

pirge

New member
עוגת פרג תפוחים מצויינת שלי

עוגת פרג תפוחים שוקולד תמרים מאדו pirge ו מקור: פירגה. עוגה נהדרת. מומלצת בחום עוגת פרג ותפוחי עץ בסילאן תמרים על בצק פריך חלומי. עוגה מורכבת, אבל שווה כל ביס. בצק: מרגרינה רכה כוס סוכר חבילה קטנה קמח תופח ללוש לפירורים ולהוריד כוס וחצי הצידה. ליתר להוסיף: ביצה+יוגורט 3 אחוז+סוכר וניל ולערבב. לשטח בתבנית משומנת חד פעמית 26X33 ולאפות 15 דקות.להוציא ולקרר. כשקר, לזלף 2 כפות סילאן על הבצק ומעל 2 כפות פירורי לחם.או אגוזים טחונים. מלית פרג: 2 כוסות פרג כוס חלב ביצה שלמה 2 כפות מרגרינה רכה 3 כפות סוכר חבילה שוקולד מריר שבור לקוביות להרתיח חלב ולהוסיף את הפרג והסוכר לבחוש עד שהחלב נספג.להוסיף מרגרינה ושוקולד ולבחוש היטב. להוסיף ביצה שלמה ולבחוש לבלילה אחידה. לשמור בינתיים במקרר. מלית תפוחי עץ: 8 תפוחי עץ "גרנד" גדולים מקולפים נקיים מליבה, חתוכים לפרוסות גדולות כל תפוח ל-6-8 רבעים. 3 כפות צימוקים לבנים. להכניס את התפוחים לסיר ולהוסיף את הצימוקים+ 2 כפות סילאן+כף מיץ לימון לערבב ולבשל כ-15 דקות,עד שהתפוחים יקבלו צבע כתום מהסילאן ויתרככו מעט. לסנן שלא יהיו נוזלים. אפשר להוסיף מעט קינמון. ליצוק את הפרג על הבצק ומעל לסדר את התפוחים אחד אחד על פני הפרג שיכסו את פני כל העוגה. להוסיף לפירורים שהורדנו הצידה, 3 כפות אגוזים טחונים גס, לערבב ולפזר על העוגה. לאפות כ-20 דקות בחום 175 מעלות עד שהפירורים יזהיבו. לפזר אבקת סוכר תהנו
 

נירהמ1

New member
בבקשה - עוגת פרג ותפוחים/לחם ארז

עוגת פרג ותפוחים/לחם ארז, המדור ביקשתם קיבלתם של "לאשה" הובא ל"מתכונים.נט" ע"י אפיבא "עוגה עסיסית כ"כ..ואני חייבת לספר לכם כי זו אחת העוגות הבודדות שפשוט לא הצלחתי להפסיק לאכול אותה...והיא דילגה מעל כל מחסומי ה"שמירה על המשקל שלי" וכו'. לא עמדתי בפניה היא כ"כ נהדרת אמרתי פרג?? הנה פורים ממתקרב..." (כך אפיבא) מתוך החומרים לתבנית30x27 משומנת: 3/4 כוס שמן 2 כוסות סוכר 2/3 כוס קמח 2 ביצים 1/2 כפית קינמון 1/2 כפית אבקת אפייה מעט סודה לשתייה 1/2 כוס אגוזי פקאן 1/2 כוס צימוקים 1/2 כוס פרג טחון 3 תפוחים קלופים, נקיים וחתוכים לקוביות. בקערה: - שמן, סוכר, קמח,ב יצים - ערבוב נמרץ. - מוסיפים קינמון, אבקת אפייה וסודה לשתייה. - מוסיפים את אגוזי הפקאן,צימוקים, פרג וקוביות התפוחים. - יוצקים לתבנית, אופים כ-40 דקות עד שהעוגה מתייצבת. מצננים ומגישים. הערות: לא נוסה עדיין על ידי (נירה) מקור המתכון: לחם ארז
 
למעלה