עזרה בבקשה...

I LOVE LEN

New member
../images/Emo53.gifעזרה בבקשה...

אתמול ל שמתי לב לשעה ופיספסתי אינויש.. כן כן גם אני עדיין לא מאמינה!!! אז בבקשה מישהו יכול לספר לי מה היה בפרק אבל את כל הקטעים היפים... בבקשהההההה..

ליסאן

New member
אוקי...../images/Emo41.gif

כפי שראינו בפרק הקודם אינו' זורק את קאגומה לבאר ע"מ שלא תחזור. במהלך הפרק אינויאשה מנסה להחלים מפצעיו (מהקרב עם סאשי) וקאדה ששומעת את הסיפור על נראקו (ועל כך שהרג את אחותה) נזכרת שלפני 50 שנה אחותה טיפלה בגנב אשר היה משותק ולא יכל לזוז . היא נזכרת כי הגנב (אוניגמו שמו) רצה ל"זהם" את השקינו טאמה כך שיהפוך למושחט וגם להשחיט את קיקיו . הם מנסים לחבר בין הגורמים כאשר יוקי מתקיף את שיפו (שנשאר בכעס ליד הבאר בתקווה שקאגומה תחזור) ומבריח אותו לכיוון אינו' קאדה ומירוקו. אינו מנסה להילחם אך הוא עדיין פצוע קשה ואינו מסוגל להביס את היוקי . מירוקו משתמש בקאזנה להבריח את המפלצת וזה פועל . אז מגלים שמי ששלח את היוקי הוא נראקו שגורם ליצור העדין בד"כ לתקוף ע"י החדרת חלקי שקינוטאמה טמאים לגופו ובכך גם הופחו לחזק יותר היצור מתקיף שוב ושיפו תופס את השקינו טאמה ומנסה לברוח מהזאבים שהיוקי "מקיא" אינו' מתכונן להילחם אך הוא עדיין פצוע ומירוקו לא יכול להשתשמש הקאזנה כי נראקו שלח את הסמיואשו (הדבורים) בינתיים קאגומה בזמנה כועסת על אינ' שלא חזר לקחת אותה וגם דואגת ובעידוד חברותיה מסכימה לצאת לסרט עם הוג'ו קון. וזהו בעצם מקווה שעזרתי

surrent

New member
המ..

איזה פרק יפה. אני אוהבת תקצירים! (לממרות שראיתי את הפרק).. המ.. אין לי מה לכתוב.כן. אמ.. אני שלי. פיגור שכלי כבד, שלי. ותפסיקי לדבר עם עצמך. מה?... אררר!

הידעתם?

אוני גמו(כן זה אמור להיות 2 מילים...)= שד עכביש... נארקו=גיהנום... מתאים, לא?

למעלה