עזרה במציאת משחק קלאסי

Drums

New member
../images/Emo53.gifעזרה במציאת משחק קלאסי../images/Emo70.gif

אני זוכר שהיה לי פעם במחשב משחק שמאוד מאוד אהבתי, משחק מכות כזה. כל מה שאני זוכר ממנו זה את הסרטון התחלה אני חושב, שרואים שם כזה מין ארנב כחול עם מגדל של סמוראים או משהו בסגנון... צירפתי תמונה שלקוחה מהאתר "ליונטוורק" ששם יש את הסמל שלהם עם ארנב כחול, רק כדי שתדמיינו בערך איזה משחק זה :] תודה רבה רבה רבה רבהההה :]

XplowBoy

New member
כנס...

תשמע אני לא ממש מבין על מה אתה מדבר... הסמל של ליאונטוורק הוא בלופ מהמשחק "בליפ & בלוף" ואמממ יש במשחק בשם ג'אז הארנב... אבל זה ארנב ירוק עם רובע... חוץ ממנו אני לא מכיר עוד ארנב מהמשחקים הקלאסים של פעם

gilsasson

New member
אולי אתה מתכוון לברווב כחול שהולך

ברחוב ואז יש כלבים כאאלה שקופצים וצריך לתת להם אגרופים?

Drums

New member
../images/Emo26.gif

לא, לא משחק מכות רחוב... מכות כמו מורטאל קומבאט

mdo

New member
Brutal: Paws of Fury

יכול להיות שזה זה? תסתכל באתר הזה. בתפריט משמאל, מתחת ל-MISC, בחר ב- ORIGINAL GAME. אחר כך ב-PC. שם תוכל לראות תמונות מהמשחק.

Drums

New member
../images/Emo36.gifכןןןןןןןןןןןןןןןןן!!!!!../images/Emo26.gif

כן זה זהההההההההההה תודה רבה אני עבדך לכל החייםםםםםםםםםםםםםםםם

mdo

New member
אתה יכול להוריד רימיקס (MUGEN)...

מהאתר שנתתי בהודעה הקודמת. היות והמשחק (המקורי) קיים להרבה קונסולות, אתה בטח יכול להוריד אותו מאתר של רומים. ואת הגירסה ל-PC אולי אפשר למצוא באתרי אבנדונוור (אבל, זה משחק די ישן שעובד על דוס ולכן לא בטוח שהוא יעבוד על XP כמו שצריך).

ShotokanMaster

New member
מוגן דווקא עובד לי באיקספי...

רק שלא שומעים את המנגינות... אני מעדיף את גרסת הסגה סידי (זה נראה הכי טוב) אבל אנלא אתנגד גם לפיסי.... בכל אופן תודה לך, אני אחפש...

ShotokanMaster

New member
הסמל של ליונטוורק...

....זה לא ארנב זה חמור.... טוב, זה לא ארנב כחול, אבל זה הדבר היחיד שהתחבר לי עם ארנבים וסמוראים: http://www.masagames.f2s.com/game.php?game=ninjarabbit

למעלה