עזרה

keren yam

New member
../images/Emo53.gifעזרה

אמ.... אני מקווה שהגעתי למקום הנכון אבא שלי הביא הביתה חתולה שמצא ברחוב החתולה נראת מאוד מבוייתת אין לה בעיה עם אנשים ואפילו לא כלבים היא נראת עדין קטנה וביום ראשון אני לוקחת אותה לוטרינר לפחות עד שנמצא את הבעלים שלה (אנחנו כמעט בטוחים שיש לה בעלים) השאלה שלי היא היא נורא מפוחדת להיכנס לתוך הבית ונשארת רק במרפסת כי לשם הבאנו אותה מההתחלה איך אני מרגילה אותה עכשיו להיכנס הביתה?

Michelle1

New member
פיתויים וסבלנות

קרן, קודם כל: כל הכבוד על הצלת החתולה. חתולים אוהבים לקחת את הזמן שלהם להסתגל למקומות חדשים, אבל את בהחלט יכולה לעזור לה. שני דברים עשויים להיות מאד מפתים עבורה: אוכל ומשחק שיגרה את הסקרנות שלה. לגבי האוכל: פשוט, שימי לה את קערת האוכל (רצוי עם משהו ריחני ומפתה במיוחד כמו קצת טונה) בתוך הבית ליד המרפסת - משהו כמו צעד- שניים מהמרפסת. קשה לי להאמין שהפחד יהיה כה גדול שהיא לא תעשה את הצעד הזה. אל תפעילי שום לחץ, אפילו תתרחקי מהמקום שהיא תוכל לבוא בזמנה החפשי. משחקי סקרנות: קחי חוט ארוך או מקל דמוי חכה וקישרי בקצהו צעצוע מפתה (אפילו סתם נוצה, או כדורון קטן) תשליכי את הכדורון לעברה ואז תתחילי לנענע את החוט ולמשוך אותו לכוון פנים הבית. שוב, צעדים מדודים בלבד. כך, בעזרת פיתויי האוכל והמשחק אני מאמינה שתוך מספר ימים היא תשמח להכנס הביתה. בהצלחה, נשמח לעידכונים

האם זה הכרחי...

להכניס אותה הביתה? אם היה עכשיו חורף וגשם, אני מבינה, אבל ככה מה הבעיה בעצם להשאיר אותה בינתיים במרפסת?

keren yam

New member
זה חשוב

כי אנחנו גרים בקומה שביעית ואני דיי מפחדת שהיא תנסה לקפוץ מהמרפסת באיזה רגע של פחד אבל זה כבר לא משנה היא נכנסה ומתאקלמת מרחרחת קצת מסביב מעולם לא היה לי חתול חוץ מארגז חול ואוכל הם צרכים עוד משהו? עוד דבר מעניין היא בכלל לא מפחדת מהכלב שלי אין לה בעיה להתקרב אליו ובגלל שהוא רגיל לקרבה של חתולים גם לו אין בעיה איתה הוא רק קצת מקנאה אבל יעבור לו

keren yam

New member
אה ו..

מה הם אוכלים חוץ ממזון לחתולים אין לי אוכל לחתולים אז עד שהחנויות יפתחו מה אפשר לתת לה? ניסיתי שמנת אבל היא לא אכלה וחוץ מטונה שאת זה היא כן אוכלת

Michelle1

New member
תזונה לחתול

חשוב שביום ראשון תקני לה מזון לחתולים, כי הוא הרבה יותר מאוזן מבחינה תזונתית מה שאת יכולה לתת לה בבית. בנתיים את יכולה לתת לה גבינה לבנה, טונה במים, עוף מכובס (התבלינים לא טובים לחתול, אבל העוף כן) וכמובן, להשאיר לה גם מים טריים זמינים כל הזמן.

keren yam

New member
רוצים תמונה

בטח שאתם רוצים בעצם אני לא שואלת איזה מתלהבת אני :)

למעלה