עזרררררההה!!

ooommmr

New member
../images/Emo53.gifעזרררררההה!!../images/Emo53.gif

אני חייב להכין בדחיפות 3 בובות.... אני מחפש בנרות מקום/מישהו שמוכר עישונים מפלסטיק...מצ"ב תמונה אני מודע לזה שאפשר להזמין מארה"ב, אבל מפאת חוסר בזמן, אני מחפש משהו באיזור.. תודה למי שעוזר! שבת שלום, עומרי

הי עומרי וחג שמח

לצערי לי באופן אישי אין עיניים מסוג זה כך שלא ממש יכול לעזור לך
תנסה לשלוח מסר לדבי אולי יש לה או שיודעת על דרך מהירה להשיג אולי בהמשך יעלו גם אחרים שאני מקווה שיוכלו לעזור לך...כרגע נראה לי שחוץ ממך, מאבישג שעובדת ומפיעה בימים אלו וממני כולם נסעו בחג הזה והשאירו לנו את כל הפורום לשנינו אז בוא נעשה מסיבה פרועה כמו שעושים כשמשאירים לך בית ריק... יאלל'ה בלאגןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן תן לי בבאסים עומרי

יש לי רעיון אבל הוא לא הכי מקצועי ונקי

יש בובות פרווה מתוכן אולי אפשר להוציא את העיניים. אם זה כל כך חשוב עיניים מפלסטיק- אני ראיתי באסכולה לא בדיוק עיניים כאלו אבל גם מפלסטיק שמחובר להם חלק קטן לבן סביב האישון בצורת עין
, אולי זה יעזור לך אבל ראיתי את זה לפני הרבה זמן וצריך לבדוק אם עדין יש.. אפשרות שלישית- אם העיניים האלו חשובות לך כבובנאי בשביל הבובה אולי תמצא דרך אחרת לעיניים אחרות. אם העיניים האלו חשובות לקונים, תנסה לשכנע אותם אולי בדרך מסויימת שעיניים אחרות יותר יתאימו או שאם זה ממש חשוב להם שיחכו.. זה בעיה למצוא אני יודע, מישהי אחת לפני המון זמן אמרה שאפשר למצוא ב"פנאי לי" בת"א תחפש.. בכל מקרה בהצלחה..!

רעיון, אם עוד לא מאוחר לך

לקנות באיזו בסטה או חנות זולה בובות פרווה פושטיות ולפרק להן את העינים. בדר"כ העינים זה בדיוק הסוג שאתה צריך.

shir300

New member
עוד אפשרויות

אתה יכול להשתמש בגולות ולהדביק אותן. נראות ממש כמו עינים. אמנם לא בדיוק מה שחיפשת אבל האפקט יפה לדעתי. אתה יכול לקנות כדור פינגפונג בתור גלגל העין ולצבוע עליו את האישון- עלול להיות גדול מדי למטרתך. כפתורים או חרוזים גם וכנ"ל לצבוע עם אקריליק את האישון ולצפות בלכה כדי לתחזק את האקריליק. בהצלחה

ooommmr

New member
תודה לכל המציעים!

אבל נאלצתי להזמין מאיביי במשלוח מהיר ויקרררררר!מכיוון שלא מצאתי עיניים בדיוק כמו שחיפשתי.. תודה! עומרי

אני כבר צפיתי בתוצאה, יש לציין..

וכרגיל וכמו תמיד הבובה יצאה לתפארת מדינת ישראל, מדהימה ומיוחדת. למרות שעומרי, אמרת שלוש בובות ואני ראיתי אחת! חסר לך שאנחנו לא נראה את השתיים האחרות..

אל תשוויץ רועי - גם אני ראיתי ../images/Emo3.gif

והאמת? שאנחנו חושבים אותו דבר! גם אני מאוד אהבתי, מדליק ומלא הבעה, מתוק אמיתי. לגבי המספר...רגע תן לו שניה לנשום - זה יבוא ואם לא אז באמת חסר לו חחחחחחח מה שלומך? כמעט שכחתי לשאול...

שלומי טוב. מה שלומך דודי??

אני עכשיו קצת נח מבחינת עשייה ומופעים.. חוזר ללמוד קצת בצורה מאוד אינטנסיבית עד ה-20/6 ואולי יותר..
אין לדעת.. אח"כ אני מקווה לסיים 2 בובות מגניבות
אחת שכבר מראש השנה אני עובד עליה (לא נעים להגיד) והיא גם גמורה.. נשאר רק לצפות בבד. השניה היא בובה שהתחלתי לפני בערך שבועיים.. ואני מקווה שעד תחילת חודש הבא היא כבר תתחיל לחיות ולדבר, הלוואי... אחרי זה, אני מקווה לעשות כמה שיותר בובות.. דרך אגב, דודי כמדומני לא ראית אף פעם בובות שלי.. טוב זאת תהיה הפעם הראשונה שלך וגם של כולם.. כי הבובות האלו הן הראשונות שלי בפיסול בגושי ספוג. אני חייב להודות שבהתחלה לא ידעתי לקראת מה אני הולך.. אבל הצלחתי. הבובה הראשונה שלי יצאה ממש טוב בספוג..(ואני מאוד פרפקציוניסט. אני בד"כ לא מוציא או יוצא עם משהו עד שהוא ברמה שלפי דעתי היא הכי טובה לעכשיו. יש לי סטנדארטים ואני לא מוכן לרדת מהם) לכן אני מקווה ששאר הבובות שאבנה יהיו יותר טובות ושזה לא היה סתם רק מזל של מתחילים.. אבל אני מבטיח שאתם תראו ותשפטו.. בינתיים יש לי שאלה אליך דודי.. האם אי פעם בנית בובות או יצרת או עיצבת איזה משהו??אם כן, איפה העבודות שלך ולמה אנחנו לא רואים אותן?? ואם לא, למה אף פעם לא הלכת ללמוד?? זאת השאלה הכי מתבקשת שאף אחד לא שאל אותה אף פעם, נראה לי

אהלן רועי

שמח לשמוע ששולמך טוב ושאתה נח סוף סוף - גם את זה חשוב לזכור לעשות בקשר ללימודים - לא נשאר הרבה ואתה כבר יכול לראות את ה
בקצה סוף השנה יופי שתוכל להתפנות לבובות שלך ( זוכר שסיפרת על הבובה מראש השנה... ) אני גם לא משוכנע שראיתי בובות שלך למרות שמשהו בעמקי הראש אומר שיתכן וראיתי...אני זוכר שדבי הראתה בובות של הצגה שלה מתישהוא בעבר ואחת מהן היתה ציפור וגם אתה סיפרת שבדיוק עשית ציפור ואם אינני טועה גם צרפת תמונה מתחת לשלה אבל אל תתפוס אותי במילה... בדרך כלל הזיכרון שלי טוב אבל לאחרונה יש לי הרגשה שהוא הפך לעיסה מרוב עיסוקים, מידע ופרטים שאני מעמיס עליו חחחחח בכל מקרה אני מחכה לראות את עבודותיך החדשות. פרפקציוניזם זה טוב...בעיקרון,רק תזהר שמרוב פרפקציונסטיות לא תשתתק, דבר שקרה לי לא אחת בעברי לשאלתך - בעבר המאוד רחוק אכן בניתי בובות גדולות יחסית להצגה שהעלתי ולה אף ציירתי 7 מסכי תפאורה שונים רק שלצערי אין לי תמונות מתקופה זו, אני בכלל לא מאלה שאוגרים ושומרים באובססיה וגם דברים שחשבתי שראוי לשמור התאדו במהלך השנים. בהמשך הדרך החלטתי שכבונה בובות אני ממש לא עומד בסטנדרטים ובדרישות שלי ככותב, במאי, מפיק ובעיקר שחקן אז פיטרתי את עצמי!!!!!!!!!!!! והאמן לי כאחד שראה את הבובות שאיתן עבדתי \ עובד שהבובות והתפאורות לא היו רעות, גרועות או מכוערות אבל על האובר פרפקציוניסטיות הרי כבר דיברנו... אני בטוח שאם הייתי ממשיך, לומד,מתנסה ומתפתח הייתי עושה זאת היום בצורה מיקצועית אבל...גם הבנתי שאני נמשך יותר לצדדים האחרים שהזכרתי ולעבודה על הבמה עם ובלי בובות מאשר מיצירתם. אני לא יודע אם זו השאלה המתבקשת אבל בהחלט שאלה מענינת: למה אף פעם לא הלכתי ללמוד, מה? בנית בובות? התשובה למעלה מסבירה גם זאת אני ממש לא חושב שכל בובנאי העוסק בהפעלת הבובות חייב להיות גם יוצר בובות בעצמו!!!! זה מועיל, זה כלכלי יותר אבל לא הכרחי...אם כולנו ניצור בובות מה יתפרנסו כל השאר שגם עושים זאת בכישרון גדול יותר?
לא אגיד לך שמדי פעם לא מגרד לי בידים ובלב ללכת לקורסים שונים שמענינים אותי ( אגב אני בכלל לא חסיד של לימודים ומעריץ גדול של אלו שכן ) אבל אני עסוק כ"כ כשחקן, בובנאי, כותב, במאי, מפיק, מנהל פורום ועוד כמה פרויקטים שאני עובד עליהם בעת ובעונה אחת הקשורים לבובות\ במה אבל גם כאלה מתחומים אחרים לגמרי ובשל כל הדברים הנ"ל שלומי טוב מאוד למרות התשישות, העיפות הכרונית והחוסר בזמן ובכל זאת אני מודה על כך ועל הזכות לעסוק במה שאני אוהב. מקווה שעניתי על כל שאלותייך ואתה מוזמן לשאול הכל ללא צורך ב
שבת שלום

למעלה