ערב טוב לכולם

lenny29

New member
../images/Emo53.gifערב טוב לכולם

שמי לני ואני אם לילד בן ארבע (PDD) אשר אובחן והוגדר בגיל שנה וחצי. הוא עבר מספר בדיקות מקיפות, כולל צילום MRI, שלצערי אינו תקין, נצפה חוסר במאלין, האם מישהו מכם נתקל בזה? הרופאים לא יודעים לחבר בין האוטיזם לבעיה המוחית. בנוסף, אני חוששת שלאחרונה נהייתי מבולבלת, אינני יודעת מה לעשות מה הטיפולים הנכונים, מה השיטה הטובה ביותר. הנסיך שלי נמצא בגן תקשורתי, הוא אינו מדבר בכלל, אבל הוא שר שירים בצורה נפלאה, הוא עדיין הולך על קצות אצבעותיו, ומקפץ מול מסך הטלויזיה בהתלהבות. אני אם חד הורית, ואני מרגישה שהבן שלי הולך לאיבוד כי אינני יכולה לספק לו את הטיפולים שהוא צריך. האם תוכלו להציע רעינות שיאפשרו לי להציל את המצב? אני מרגישה שהזמן הולך ואוזל ושעוד מעט הוא פשוט ישאר כמו שהוא היום, ילד בן ארבע עם שכל של תינוק בן שנה. אני לא יודעת מה לעשות יותר, אולי אתם יודעים? אני גרה באיזור הדרום, וכרגע אין לי אפשרות לעזוב את האיזור. תודה לכם על תשומת הלב.

תירתיר2

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

אני די רחוקה מהדרום, ולא מכירה מסגרות באזורך, נדמה לי שיש סניף של אלו"ט בבאר שבע, ואולי שווה לך לקבל שם מידע ותמיכה. איזה טיפולים הבן שלך מקבל? כדאי לך מפעם לפעם לפנות לדמות מקצועית שתעקוב אחרי התקדמותו של הילד ותעזור לכם להתכוונן לכיוונים הנכונים- אולי פסיכיאטר ילדים,פסיכולוג שעובד בתחום, משהו כזה. שוב אני חוזרת על השאלה-אילו טיפולים הילד מקבל, כדי לדעת מה ניתן לעשות. את מוזמנת לשתף בכל, כמה שמתאים לך, אנחנו כאן.

lisadan

New member
מרפאת מג"ן בבי"ח וולפסון

לני, אני לא מכיר את האפשרויות בדרום, אבל מכיר אפשרות אחת במרכז. בבי"ח וולפסון בחולון קיימת מרפאת מג"ן (מטבולית, גנטית, נוירולוגית) בניהולה של דר' טלי שגיא, בה צוות רופאים מומחים בשלושת התחומים. במרפאה מתמחים בדיוק בנושא החשוב לך - הקשר בין בעיות מטבוליות וגנטיות לבעיות נוירולוגיות מסוגים שונים, כולל PDD ואוטיזם. כיוון שמדובר במרפאה הנמצאת בבי"ח גדול, אין להם בעיה לזמן לייעוץ גם רופאים מומחים בתחומים אחרים, כאשר יש צורך. במקרה שלנו, באחת הפגישות השתתף מנהל מחלקת המטולוגיה ילדים, לצורך יעוץ בנושא המטולוגי - גנטי. בכל פגישה או מעקב במרפאה משתתפים הרבה רופאים, פסיכולוגים, מומחים לרפואה סינית (כן, הם נותנים גם טיפולים כאלה במקרה הצורך) וכד'. למזלנו, הרופאה ההתפתחותית שלנו (דרך קופת החולים), עובדת גם במרפאת מג"ן, ובאמצעותה למדנו על המקום והופנינו אליו. בקופת החולים אישרו לנו שני ביקורים במרפאה, ועבור השלישי כבר נאלצנו לשלם. הטלפון במרפאה הוא 03-5028536. הם עובדים שלושה או ארבעה ימים בשבוע ובשאר הזמן הטלפון משרת מרפאה אחרת. לא כדאי להתקשר למרפאת מג"ן דרך מרכזיית בית החולים כיוון שמנסיוני, הם לא מכירים את המרפאה ויעבירו אותך לכל מקום אפשרי, רק לא אליה. בהצלחה.

למעלה