פספסתי את הפרק הלפני אחרון

sandchicken

New member
../images/Emo53.gif פספסתי את הפרק הלפני אחרון

של DS9 - האם תוכלו לומר לי מהי המחלה של המייסדים, ואיך אצל אודו זה התפרץ כל כך בפתאומיות למרות שהוא הנשא המקורי?? עוד משהו - מה נסגר עם דוקאט ואיך בכלל הוא הפך לבג´ורי (בגלל הפא-ריית´?)??

SaidinsTaint

New member
ג´וליאן עשה בדיקות

לחתיכה של אודו, וגילה שהוא חולה - בשלבים מוקדמים של המחלה. הוא ביקש מידע מסריקה מקיפה שחיל הרפואה עשה לאודו לפני 3 שנים, ואחרי בירוקרטיה מרובה השיג אותה. אבל אז הוא גילה ששלחו לו בדיקה מזוייפת - אבל הוא לא הבין למה. אז הוא עשה ניתוח לווירוס, לפי זמן ההתפשטות לראות מתי הוא נדבק - ויצא שזה היה בדיוק באותו יום שאודו עבר את "הבדיקה". ג´וליאן ומיילס מבינים שמדור 31 הדביק את אודו כדי לחסל את המיסדים. בינתיים אודו נסע עם קירה (שקיבלה דרגות קצונה של הפדרציה - והוציא ותה סוף סוף מהמדים המכוערים שהיו לה) וגראק לעזור לארגן את המרד של דמאר. במהלך הזמן הזה אודו שינה צורה הרבה מאוד פעמים, מה שהאיץ את התקדמות המחלה. דברים חשובים שקרו בפרק: המייסדת רוצה להחליף את ואיון, ורק מחכה שמתקני השיבוט ישופצו. אשתו וילדיו של דמאר נתפסו והוצאו להורג, והוא מתחיל לפקפק בנכונות מעשיה של האימפריה הקרדאסית בזמן כיבוש באג´ור. הסגן של דמאר מנסה להרוג את קירה, ודמאר יורה בו. כשגאורון - ראש האימפריה הקלינגונית - שולח את הגנרל מארטוק שוב ושוב למתקפות חסרות סיכוי כדי לבייש אותו באימפריה, וורף וקרא עליו תיגר והורג אותו - אבל מסרב להפוך לשליט החדש, ומעביר למרטוק את התואר. (צמרת השלטון מתחלפת בכוחות המרכזיים בגלקסיה - עכשיו אם מישהו יפטר מאדמירל רוס אני אהיה מאושר) ג´וליאן אוהב את אזרי - אזרי אוהבת את ג´וליאן. לא יצא להם לספר אחד לשני. דמאר קירה ואודו מצליחים לתפוס ספינת ג´מהדר שהנשק החדש - משבש האנרגיה - הותקן בה, ומביאים אותה לחלל עמוק 9. גול דוקט עבר ניתוח פלסטי - שאורגן על ידי דמאר לפי בקשתו של דוקט. אבל סביר מאוד שהפא-ריית´ נתנו לו את ההוראות לעשות זאת. בפעם האחרונה שראינו אותו הוא התעוור מנסיון לקרוא בקוסט אמוג´ן, ושולח לרחוב על ידי קאי ווין טובת הלב. אני חושב שזהו

דרגורן

New member
חוץ מהוספת ../images/Emo58.gif בראש ההודעה

לא הייתי יכול לכתוב זאת יותר טוב

SaidinsTaint

New member
אני מצטער../images/Emo58.gif

אבל לא חשבתי שצריך סימן של ספויילר בראש תקציר של הפרק של שבוע שעבר... אבל שמתי אחד עכשיו

sandchicken

New member
../images/Emo51.gif רבה

למה המייסדת רוצה להחליף את וואיון? האם וורף לא אמור לעמוד לדין בפדרציה על מעשהו? (למה אתה לא אוהב את האדמירל רוס?) תודה רבה!

SaidinsTaint

New member
שאלה טובה

אני לא חושב שהוא יעמוד לדין. 1 - הפשע בוצע נגד קלינגוני - ראש המועצה, לכן המשפט יתנהל על ידי קלינגונים. 2 - זה לא פשע. אני לא זוכר מה כתבתי, אבל בקיצור וורף קם מול גאורון ואמר לו שהוא קטנוני וטיפש ומסכן את כל הרביע ואת האימפריה שביל נקמה מטופשת. גאורון אמר שלכך יש רק תשובה אחת, השליך את המגבת שהיתה עליו (גלימת מלכות) ושניהם ניגשו לקיר ולקחו כלי נשק - באטלת´ אני חושב. אז למעשה גאורון קרא תיגר על וורף בגלל העלבון, ובדו קרב גאורון מת. המייסדת מרוגזת כיוון שואיון (ה-8 כבר) היה אמור לשמור על הקארדסים - ועל דמאר במיוחד - בתלם. הוא הבטיח לה שדמאר לעולם לא יפנה נגדם, שהקארדסים אוהבים סר ושלטון, ושהם ילכו בשמחה אחרי הדומיניון. הוא טעה, ועכשיו יש להם מרד בכל קארדסיה. הברין אז אמר לה משהו בברינית, והיא ענתה "כן, הייתי כבר מחליפה אותו בואיון חדש אם מתקן השיבוט היה תקין" - ואז רואים את הפרצוף של ואיון. היא נותנת הוראה לשים אזרחים קארדסים בכל המוצבים, כדי לנסות למנוע מדמאר לפגוע בהם. ואיון אומר שזו החלטה מצוינת - והיא אומרת לו your opinion was not asked for. when will the cloning facilities become operational? umm days, maybe weeks. oh well - hurry it up. או משהו כזה :) אני ממש אוהב את הדמות של ואיון - במיוחד איך שהוא פוער את העינים חסרות הצבע שלו... אדמירל רוס פשוט מעצבן אותי - איך הוא נהיה אדמירל? הוא אידיוט, קוץ בתחת, וטיפש. לא ראיתי אותו עושה אי פעם משהו אינטיליגנטי. השחקן גם היה הבוס הטיפש של האבא באריזה משפחתית - ואני לא רואה הרבה הבדל בין הדמויות שלהם. אם כבר הגענו לנושא - השחקן של ואיון - jeffry combs - שיחק באנטרפרייז בתור האנדרוני - הבחור הכחול עם הקרניים בפרק הזה ובפרק של המנזר הוולקני. אותו שחקן, דרך אגב, שיחק את Brunt, FCA....

הלדין

New member
בדרך הרגילה

התרפס, ליקק, אסף המלצות לשבח מקברניטים מרוצים, דאג לזכור להלשין לאדמירלים הנכונים על קברניטים המפרים את הצו הראשון וכדומה. מצבו בכל מקרה טוב יותר מזה של פיקרד- או-טו-טו 70 ועדיין קברניט! הקטע עם וואיון היה מצוין! כמעט האמנתי שוואיון מעכב את שיקום מתקני השיבוט כדי למנוע התרחשות אירוע כמו זה...

arifell

New member
הבעייה של וואיון

אני לא יודע אם זה בכוונה, או שזה פשוט השחקן שלו, אבל וואיון, כל פעם שהוא פותח את הפה ומתבונן באחד הדמויות האחרות, זנראה כאילו הוא משחק בסרט פורנוגרפי... מתברר שאני לא היחיד שחושב כך, יצא לי לדבר עם אחרים שרואים את הסדרה באופן קבוע, והם מסכימים

למעלה