פספסתי כמה דקות בפרק האחרון

חברה.

New member
../images/Emo53.gif פספסתי כמה דקות בפרק האחרון

בוקר טוב. בבקשה עזרתכם. פספסתי כמה דקות לקראת הסוף של הפרק (נרדמתי). אם אני זוכרת נכון ראיתי עד לזה שחברה של מאט (מקווה שלא טועה בשם. הבן של כריס / שון) היתה על שולחן הניתוחים ובעלה לשעבר בא לנתח אותה/אותו. אחרי זה אני לא זוכרת למעט קטעים קטעים. (כנראה שסירבתי ממש להירדם). בבקשה תעדכנו אותי מה קרה בהמשך. המשך יום נעים. תודה. חברה.

קטרפי

New member
אזככה ../images/Emo110.gif

אווה זרקה את מאט, כי זה מה שהיא הבטיחה לעשות אם יעשו לה את הניתוח. אדריאן חזר הביתה עם הסכין שהוא קנה (שאווה לא ראתה) והיא אמרה לו שהיא זרקה את מאט ושהם ייסעו לפריז ביחד ושמעכשיו כלום לא יפריד ביניהם וחיבקה אותו, ואז הוא אמר לו שהוא לא מאמין לה ותקע לעצמו את הסכין והתאבד. ובסוף ראו את אווה נוסעת לבד. ואז כולם (כריסטיאן, שון, ג`וליה, מאט ואנני) הלכו לאכול ארוחת ערב ביחד, ואז הילדים הלכו עם ג`וליה ושון נישאר לבד עם אקדח מתחת לשמיכה והתכונן שהאנס הזה יבוא. אבל בסוף האנס בא לכריסטיאן, תקע לו בצוואר את המזרק עם החומר המשתק, ואז ראו אותו דוקר אותו עם הסכין וזה ניגמר.

חברה.

New member
אהלן עידן

בוקר טוב. תודה על העדכון. בזמן שפספסתי את הסוף ונמנמתי אני זוכרת שהתעוררתי למספר שניות וראיתי את אווה ואדריאן שוכבים במיטה כשלאדריאן יש ליד הפה את החתך שעושה המבתר. ראיתי נכון או חלמתי? המשך יום טוב. חברה.

קטרפי

New member
ראית נכון ../images/Emo110.gif

חוץ מזה שהם שכבו על הריצפה, ולא היה חתך, זה היה דם שנזל לו מהפה. אבל אם רק התעוררת אז היה דיי קשה לראות כול פרט במה הולך שם.... זה היה לפני שאווה טסה לפריז

pink smoke

New member
תגובה

הפסדת הרבה מתוקהת תורידי את הפרק באמיול או בקאזה

חברה.

New member
היי

לפי מה אני צריכה לחפש? איך אני אדע איזה מהתוצאות מתייחס לפרק המסויים הזה? מאוד אשמח אם אקבל את השם המדוייק לחיפוש. תודה. חברה.

pink smoke

New member
עכ

פשוט תכתוב nip tuck 2 שזה עונה שנייה והוא ימצא כבר את הפרק האחרון

למעלה