פעיליות הכרות

myn83033

New member
../images/Emo53.gif פעיליות הכרות

שלום אני רכזת קייטנה ורציתי לדעת אם יש למישהו כמה הצעות מגניבות לפעילויות הכרות?

אני מקווה שאצליח לסייע לך

יש לי רעיון לפעולה, שאמנם עברתי אותה כגדנ"עי אויר בגיל 16, אבל לדעתי ניתן לשדרג אותה גם לגילאים צעירים יותר. צריך לשבת במעגל (כולל המדריכים) ולהוציא מישהו החוצה (אל מחוץ לחדר). לאחר מכן צריך לקבוע סדר מסויים, למשל: מישהו עונה בשם היושב מצד ימין שלו (אפשר לשחק עם הסדר). לפני שמכניסים את החניך שיצא, צריך לתת 5 דקות שבו הם יכולים לשאול את היושב לימין לצידם כל מיני שאלות כדי להכירו טוב יותר. לאחר 5 דקות יכנס החניך וישאל שאלות את כל מי שיבחר. החניכים שאליהם יופנו השאלות יצטרכו לענות כאילו הם האיש שיושב לימינם. על החניך שיצא (וחזר) לנחש את הסדר. אשמח לקרוא את תגובתך.

וואוו ממש יפה

אני ידריך בקיץ בשתי קיטנות אז תודה על הרעיון למרות שלא לי הצעת אותו אני ישמח לקבל רעיונות לפעלויות להעביר להם בימים שאין טיולים ואני צריכה שיהיה להם גם תכנים

וואוו ממש יפה

אני ידריך בקיץ בשתי קיטנות אז תודה על הרעיון למרות שלא לי הצעת אותו אני ישמח לקבל רעיונות לפעלויות להעביר להם בימים שאין טיולים ואני צריכה שיהיה להם גם תכנים

אני תמיד שמח לעזור לכל מי שצריך עזרה...

דרך אגב, גם בטיולים עצמם ניתן לשלב פעולות מעניינות. מאיוש המקורית, למשל, יצרה משחק בינגו על חייו של דוד בן גוריון כשהקבוצה שלה נסעה לשדה בוקר שבנגב. גדנ"ע אויר, תנועת הנוער של חיל האויר, בנו פעולות שונות הקשורות לבסיסים שונים של חיל האויר בהם הם מבקרים כדי שהחניכים לא ישתעממו שם ובפעולות הם משלבים אתגר ולימודי ערכים. ויש עוד דוגמאות לרוב...

למעלה