צביעה של תאטרון בובות

Ella Bella

New member
../images/Emo53.gifצביעה של תאטרון בובות

יש לנו תאטרון בובות מעץ (עם חלון נפתח, כזה שעומדים מאחוריו ומציגים) והייתי רוצה לתת לו עיצוב חדש. כעת הוא צבוע במין כחול-עננים דהוי ופרחים אדומים, אני רוצה לשנות למשהו נקי ונעים יותר ומחפשת רעיונות ואם יש- גם תמונות. התייעצות שנייה- אני מחפשת רעיונות להכנת דמויות לשעת סיפור. יש לי אמנם בובות כפפה שונות אבל אני מחפשת רעיונות שאוכל להכין לכל סיפור וסיפור. תודה, חברות.

תומסקה

New member
לגבי ההתיעצות השניה... ../images/Emo6.gif

אילאיל העלתה לפני כמה זמן הוראות הכנה לבובות אצבע מתוקות מתוקות... הפרוייקט נמצא במאמרים תחת בובות. בהצלחה!

פומיקיז

New member
ולמי שרוצה משהו "קליל" יותר, אז ..

אצלי בכיתה מתקיים פרוייקט של תאטרון בובות - בשעור הראשון הכינו תאטרון אישי מאוד נחמד. הוא עשוי מקופסת מגפיים - שהיא גדולה יותר מקופסת נעליים רגילה, מחר הם אצלי אנסה לצלם ולהביא מומחש יותר, אבל בגדול: 1. במרכז המכסה חותכים מן חלון כך שיראה כמו מסך טלויזיה. 2. את הקופסא הופכים כך שהפתח שלה פונה כלפי השולחן. 3. בקו מקביל לצלע הארוכה של המלבן (=צורת הקופסא) יוצרים כ-3 חריצונים קטנים ומשחילים בהם אטבי נייר גדולים וחזקים. 4. לוקחים את המכסה ומלבישים אותו כך שהוא עומד מאונך לקופסא והאטבים מחזיקים את ה"מסך". 5. כל ילד/זוג/שלישיה - יכולים לבחור נושא ולקשט את ה"תאטרון" שלהם בהתאם. 6. מה שנח הוא שבסיום ניתן לפרק בקלות ולאחסן בתוך הקופסא בובות יד שיצרנו או אספנו - סוגרים עם המכסה. (שהוא לא ממש סגור בגלל החור שבו...) מקווה שהייתי מובנת - אנסה להביא תמונה.

Ella Bella

New member
הבובות של אילאיל באמת הורסות../images/Emo9.gif

אבל אני צריכה דמויות גדולות יותר. תודה על שאר הרעיונות! אני מיד יושבת לבדוק ולראות !!

תומסקה

New member
אם זה הסגנון שאת רוצה פשוט תחתכי

את הצורה הראשונית יותר גדולה.

recordion

New member
גרביים

פתרון לכל הלבבות השבורים שאיבדו את בן זוגם בצוק הכביסות והלבישות. הילדים שלי, בשיתוף מפלצת הגרביים מייצרים לי כאלו כל שבוע. סורקים את דמויות הסיפור, מדפיסים על בריסטול, גוזרים ומדביקים, והרי בובות להצגת הספור, שניתן ללבוש להמחשה

למעלה