צריך את עזרתכם/ן

שגיב23

New member
../images/Emo53.gif צריך את עזרתכם/ן

בשבוע הבא אני וזוגתי נעמוד ביחד מתחת לחופה בשעה טובה ומוצלחת . אני מחפש שירים שיתאימו לריקוד גברים . התקליטן אמר שלא מכיר משהו מיוחד חוץ מסטלוס ואורן חן ועוד כמה . אשח לקבל שמות ושירים של זמרים /זמרות . תודה , שגיב

בטוח יש לתקליטן כמה שירים ביוונית..

Stelios Kazantzidis זמרים שבדרך כלל שמים בחתונות שהייתי בהם... שלומי סרנגה dionisiou stratos Tasos Bougas - יש לו אחלה דיסק של הופעה. תבקש ממנו קצת זביקקו, שיעשה דיסק של כמה שירים טובים שאפשר לרקוד איתם או שתעשה אתה ותביא לו בדך כלל הם מכירים רק פופ יווני מהשירים החדשים אתה מבין אותי... וזהו אחי שיהיה לך המון המון מזל טוב שיהיה לך רק שמח... ויש פה מומחים יותר גדולים ממני אז הם בטוח יכולים להוסיף...

F a d i

New member
מה זה ריקודי גברים?

אין ריקוד שאישה לא רוקדת! אתה יכול לבחור לך את השירים שאתה אוהב,להכין אותם על דיסק ולתת לתקליטן! שיהיה במזל טוב

שגיב23

New member
תודה אבל

אני מחפש שירים טובים לא אלו הרגילים של סטלוס ואורן חן הם פופ כאלו חדשניים . אני מחפש את הישנים שיר שרוקד גבר או שניים כמו פעם . התקליטן ביקש ממני להכין לו כי אין לו שירים ביוונית מיוחדים חוץ מהמוכרים של סרנגה ואורן חן . יש המלצות נוספות לשירים ספציפיים?

shabtai2

New member
כל מה שתבקשו לליל הכלולות תקבלו

אשמח לעזור בכיף. אם אתה גר או מגיע לאיזור חיפה אפגש אתך ונעבור יחדיו על מבחר של שירים ונכין לפי טעמך דיסק מתאים. "המבצע" לא צריך לקחת יותר מחצי שעה אבל כדאי להשקיע. אם זה מתאים לך תיצור קשר בפרטי. בכל מקרה מזל טוב אושר ובריאות,שבתאי.

למעלה