None of the above ../images/Emo3.gif
תודה! רעיונות מקסימים, אבל... היה יום מטורף. בנוסף לזה היה "יום פתוח" בביצפר, לכבוד ראש חודש. היינו צריכים לתמרן בין שתי כיתות, קניות, ספונז'ה, בישולים.... הבעיה עם חלק מהרעיונות, שהם פעילויות שאפשר לגמור בצ'יק צ'ק! (כמה זמן כבר השחלת פירות יבשים על שיפודים יכולה להעסיק פירחחי כיתה א') הרעיון של שלומית, ירד בגלל איומיי החזאים ליום גשום - פחחחח! את הרעיון של אנג'י ראיתי רק עכשיו. חשבתי על מש'ו דומה קודם, אבל גם כאן היה החשש לפעילות קצרה מדיי. דווקא בסוף מי שהביאה ת'רעיון, היתה האפרוחה הקטנה! אתמול שלפה מהדף במקרה את "ספר הפלסטלינה הגדול" של רוני אורן! "תבִּיא לי סיפוחח" (שזה אומר: תקריא לי סיפור (לך תקריא סיפור מספר יצירה בפסלטלינה!
)) ואז האישה אומרת: "למה שלא נעשה איתם את זה?!". אמנם אין שום הקשר אקטואלי, אבל כאילו שאיכפת להם! הבעיה היתה להעסיק ת'אח הגדול (כשיש "ילד מארח" אסור טלויזיה, ואסור מחשב!) הקטנטונת, כמובן, הסתובבה מאושרת בין כל הילדים. החתן המארח, שהוא תותח בפלסטלינה עשה (כרגיל
) דברים נפלאים. הבנים פזלו לעבר מעשיו של "האח הגדול", אחד לא הסכים לשתף פעולה עם שומדבר, השני "עשה טובה" והכין איזה פינגווין אחד, ובסוף יצאו לשחק איתו בכדור בחצר. הבנות בחרו את הדוגמאות הכי מסובכות, והסתבכו איתן! ולקינוח שיחקנו "חיי שרה", ו-מאחאבואים בגינה עם כולם, (ב-חיי שרה, אני שימשתי בתור מי שפוסל את "האח הגדול", ומחזיר את כולם למשחק, אחרי שהוא פסל את כולם) עד שכדור חזק מדיי, פגע באחת הבנות, שרצתה להתקשר הביתה לאמא, שתבוא לקחת אותה, אבל במילא זה היה כבר בסוף. לסיכום היה נחמד, ונראה שהוא זכה לפחות בעוד חבר מהכיתה, אחרי שזה לא רצה ללכת הביתה כשאבא שלו בא לקחת אותו. וזהו, אפשר לסמן על זה
עד שנה הבאה
ועכשיו להפקת יומולדת שנתיים לקטנה (באיחור של שלושה חודשים!!!)