צריכה עזרה בעיצוב כרטיסיות!

Bad Girl 15

New member
../images/Emo53.gifצריכה עזרה בעיצוב כרטיסיות!

אז ככה אני עושה כרטיסיות עם מדינות .ומה שתכננתי זה שהדגל של כל מדינה יהיה רקע ומעל אני כותבת משהו בתיבת טקסט, הבעיה היא שאני צריכה שהרקע של המדינה לא יבלוט, שיהיה בהיר כזה כדי שיוכלו לראות מה כתבתי ואין לי מושג איך עושים את זה, אני חושבת שזה אפשרי ב-WORD אבל אין לי מושג, מישהו יכול לעזור לי איך עושים? באיזה תוכנה? תודה רבה. מצרפת תמונה לדוגמא של דגל ישראל אז שהפסים והסמל יהיו בהירים ולא יבלטו, שיהיו צל כזה, שיראו איזו מדינה זו אבל שלא יבלוט.

Bad Girl 15

New member
ועוד בקשה, איך לעשות שתיבת הטקסט שלי

לא תישאר עם הריבוע הלבן על התמונה (דגל) אחר שכתבתי את הטקסט עדיין יש ריבוע לבן שמכסה חצי מהדגל..וואי אני ממש גרועה בזה. אשמח לעזרה

מלאכיית

New member
מנסה לעזור לך. הסבר:

מקווה שההסבר יהיה מספיק ברור. שנתחיל?
קודם כל איך עושים שהרקע של הדגל יהיה בהיר? את נכנסת לפאוור פוינט או לוורד (לא משנה), פותחת את התמונה ומעליה עושה ריבוע (הוספת צורות- ריבוע). אחר כך את לוחצת על הריבוע פעמיים ומשנה את ההגדרות שלו- שינוי רקע וקו. (תלחצי על התמונה פעמיים וזה יפתח אוטומטי). תשני את ההגדרות כך- קו: ללא קו (מופיע למטה) רקע: לבן, עכשיו מתחת לרקע יש קו הזזה שאם אני זוכרת נכון קוראים לו "בהירות" את משנה אותו שיהיה לכייון השמאל אבל לא ממש בקצה. וזהו, תעשי אישור- והתמונה יותר בהירה. אחר כך את יכולה ללחוץ על שתי התמונות, מקש ימיני וקבץ ואז זה שומר לך את התמונות יחד (אפשרי רק בפוואר פוינט).
בקשר לתיבת טקסט- אותו עיקרון כמו למעלה, את לוחצת על התיבה פעמים, נפתח חלון שבו יש רקע וקו. משנה כך- קו: ללא (מופיעה למעלה) רקע: ללא (גם מופיע למעלה). מצרפת לך בהודעה הבאה את החלון שנפתח ומה את צריכה לשנות. מקווה שהיה ברור ושהצלחת!!

מלאכיית

New member
אז זהו שאני לא במחשב שלי כרגע ויש פה

וינדוס 2007, אעלה אחר כך תמונה. מקווה שהסתדרת גם ככה.

למעלה