צריכה עזרה עם מכונת פסטה

../images/Emo53.gifצריכה עזרה עם מכונת פסטה

יש לי בעיה עם רידוד הפימו כאשר אני רוצה להכין גליל מדורג: אני מתחילה עם שני משולשים יחסית קטנים (משולש מכל צבע) ומהר מאוד הרוחב של היריעת פימו גדל ולא נכנס במכונת פסטה. אני לא מצליחה לרדד מספיק פעמים. נוצרת לי יריעה קצרה באורך ורחבה בצדדים. יש למישהי רעיון איך להכין יריעה עם מספר צבעים ושתצא לי יריעה יפה? תודה

על איזה מספר את מרדדת?

הכי נוח לרדד על מס' 1 ואז זה לא אמור לקרות. בכל אופן, פימו הוא חומר אלסטי ולא צריך לפחד "להתעלל" בו, כך שאחרי כל קיפול את יכולה בעדינות לדחוס קצת את השוליים פנימה ולהאריך במקום לרוחב (כך גם יוצאת יריעה יפה יותר ללא שאריות. מקוה שעזרתי

nulichi

New member
האמת שגם אני נתקלתי בבעיה הזו

והצלחתי להעביר במכונה מקסימום 3 צבעים. יש לי תחושה שבשביל יותר צבעים צריך פשוט מכונת פסטה גדולה יותר, או להשתמש בכמות קטנה יותר מכל צבע. בשביל 3 צבעים מה שאני עושה זה פשוט להכין מכל המשולשים מלבן ארוך ולא רחב (מסדרת אותם אחד ליד השני ודוחסת). גם אני אשמח לשמוע טיפים בנושא.

להשתמש בפחות חומר...

כלומר שהמשולשים שלך יהיו קטנים יותר, או לחילופין לקפל את הקצוות כלפי פנים קצת, זה ממש לא מזיק.. בקרוב הסבר מפורט יותר

תודה, אשמח לפירוט לגבי זה, ד"א

אני מרדדת על מספר 1. ואני משתמשת יחסית במעט פימו ובגלל זה גם הגליל יוצא יחסית קטן.

אני מניחה חביתה של פימו

על החלק של הגלגלים (חבילה סגורה ועטופה כמובן) וזה משמש כ"חוסם" שמונע מה משטח להתרחב.

למעלה