שלום לכולם, מחפשת עזרה...../images/Emo15.gif
שלום לכולכם!!!!!!!!
מצטערת שאני ככה "מתפרצת" לפורום הנחמד והתוסס שלכם כאן (בגלל זה השם "לא מקומית" אם לא הבנתם.....), אבל יש לי איזו בעיה וסיפרו לי על הפורום הזה וחשבתי שאולי תוכלו לעזור לי בעניין בתור "המומחים לנושא", אני מקווה...... אז ככה: לידיד שלי יש יומולדת בערך בעוד שבועיים ואני כבר התחלתי לשבור את הראש מה לקנות (אני שונאת להתלבט בענייני מתנות. אני כל כך גרועה בזה. למה אי אפשר פשוט שבעל החגיגה יגיד מה הוא רוצה ויפתור אותי מההתחבטות וכל הבאלגנים????). חשבתי שאולי בנוסף למתנה הבנאלית של דיסק או ספר וכאלו, שאולי כדאי להביא גם משהו יותר מקורי ומפתיע, ככה שיהיה יותר מיוחד. ואז ביום שני שעבר ראיתי את סוף עונת התפוזים בערוץ הראשון (וואי, אחלה סדרה!!!) על הרוק הנשי בישראל ואיך שראיתי את הקליפ של "לא עובדת בשביל אף אחד" (איזה נוסטלגיה) נזכרתי איך פעם, ככה בתחילת שנות ה-90 אני חושבת, הלכנו אני והידיד להופעות של סי הימן. הוא ממש אהב את המוזיקה שלה, ועדיין גם היום מאוד אוהב. והיות ולא מזמן הוא עבר דירה והיא פשוט עם קירות נורא ריקים כאלו בלי תמונות, חשבתי פתאום שיהיה ממש מדליק אם אני אצליח לארגן לו איזה פוסטר של סי הימן עם הקדשה לשים על הקיר, נראה לי שזה ממש רעיון מגניב, לא? מה דעתכם? העניין הוא שאין לי מושג איך מארגנים דבר כזה? אולי לכם יש רעיונות או איך לעזור לי, בבקשה? תודה רבה למי שיוכל לעזור ושיהיה לכם אחלה יום!!!!!!!
שלום לכולכם!!!!!!!!