צריכים סיוע

שלום לכולם, מחפשת עזרה...../images/Emo15.gif

שלום לכולכם!!!!!!!!
מצטערת שאני ככה "מתפרצת" לפורום הנחמד והתוסס שלכם כאן (בגלל זה השם "לא מקומית" אם לא הבנתם.....), אבל יש לי איזו בעיה וסיפרו לי על הפורום הזה וחשבתי שאולי תוכלו לעזור לי בעניין בתור "המומחים לנושא", אני מקווה...... אז ככה: לידיד שלי יש יומולדת בערך בעוד שבועיים ואני כבר התחלתי לשבור את הראש מה לקנות (אני שונאת להתלבט בענייני מתנות. אני כל כך גרועה בזה. למה אי אפשר פשוט שבעל החגיגה יגיד מה הוא רוצה ויפתור אותי מההתחבטות וכל הבאלגנים????). חשבתי שאולי בנוסף למתנה הבנאלית של דיסק או ספר וכאלו, שאולי כדאי להביא גם משהו יותר מקורי ומפתיע, ככה שיהיה יותר מיוחד. ואז ביום שני שעבר ראיתי את סוף עונת התפוזים בערוץ הראשון (וואי, אחלה סדרה!!!) על הרוק הנשי בישראל ואיך שראיתי את הקליפ של "לא עובדת בשביל אף אחד" (איזה נוסטלגיה) נזכרתי איך פעם, ככה בתחילת שנות ה-90 אני חושבת, הלכנו אני והידיד להופעות של סי הימן. הוא ממש אהב את המוזיקה שלה, ועדיין גם היום מאוד אוהב. והיות ולא מזמן הוא עבר דירה והיא פשוט עם קירות נורא ריקים כאלו בלי תמונות, חשבתי פתאום שיהיה ממש מדליק אם אני אצליח לארגן לו איזה פוסטר של סי הימן עם הקדשה לשים על הקיר, נראה לי שזה ממש רעיון מגניב, לא? מה דעתכם? העניין הוא שאין לי מושג איך מארגנים דבר כזה? אולי לכם יש רעיונות או איך לעזור לי, בבקשה? תודה רבה למי שיוכל לעזור ושיהיה לכם אחלה יום!!!!!!!

british airways

New member
היי סי - סיוע במחזמר גריז

הי סי מה שלומך.. שמי זיו.. ואני ידיד קרוב של מיכל..ואני פעם ראשונה בפורום.. סי..אני אשמח אם תוכלי לסייע לי.. אני עוסק בתחום התאטרון..עם מיכל.. שכן אני אשמח אם תוכלי לסייע לי למצוא את הטקסט של המחזמר גריז.. שהופק ועלה בארץ בעבר.. בבימויו של אורי פסטר.. אני אשמח ואודה לך אם תוכלי לסייע לי..בנושא .. תודה ..ונתראה.. זיו

©Dangerous©

New member
כננננסו כולםםםם אני חייב עזרה!

מישהו כאן בבקשה יכול לשים להורדה או איפשהו לתת לי אתר או מקור מסוים שאני יוכל לקחת את השיר של סי המלכה " לא עובדת בשביל אף אחד"??????? פליייייז עזרו לי!

actress

New member
לא בעיה, וחבל שפספסתי../images/Emo150.gif

עשיתי כאלה הכנות לקראת השידור הזה ועקבתי ופתאום לא ראיתי לא פייר לגבי כל מה שכתבת פשוט תזמיני אותו הנה שיכתוב והמתנה שלו תהפוך למתנה לכל החיים כי יש לי וידוי קטן גם סי כותבת כאן אז כמו שאמרתי היומולדת שלו יהפוך ליומולדת שלא ישכח בחיים.

ט י נ ה

New member
הי זיו ... לגבי גריז

ברוך הבא לפורום יש לי עותק אחד למזכרת לארכיון הפרטי שלי ששמרתי. הוא ממש עותק כמו מסטר. אתה מוזמן לתאם עם מיכלך צילום שלו במשרדי היימן הפקות ברצון ובאהבה סי

ט י נ ה

New member
יקירי כאן המלכה שלא עובדת ...

ובכן באוסף שיוצא בעזרת השם ב 20 לנובמבר תוכל למצוא את לא עובדת למען הדיוק שיר מס 4 בדיק הראשון מבין השניים. ואם כבר בשאלות אנו עוסקים הנה הסדר ההתחלתי על מנת לגרות לכם את התיאבון גיבור גדול אהבתי אותך אז מריונטה ( מהופעה חיה ) לא עובדת שבור קיר עד אלייך ( גירסה שלא יצאה מעולם מהופעה חיה בצוותא 89 ) ואז ............ עולם תעשייתי ההמשך בהמשך

british airways

New member
סי תודה!!

היי סי מה שלומך.. ברצוני להודות לך על הסיוע בנושא גריז..הלב אומר תודה!! אני יבקש ממיכל שתצלם לי העתק.. תודה ונתראה..ואני שמח להיות חלק מחברי הפורום.. זיו

actress

New member
זיו´שי מתוקני ../images/Emo185.gif |תזמין אותה.

להופעות שלנו!!!! אם בכלל ייצא משהו בכלל כולכולכולכולם מוזמנים למה שהם מתכננים שם. ותכירו את זיו ה-מקסים אל תדאג זיו´ש אם היא אמרה אז אני בטוחה שאתה תשמח מיסטר מושניק שלי.

ט י נ ה

New member
סורי זיו ..... לא מוצאת כרגע אבל ..

אתן למיכל את המספר של פסטר וננסה למצוא לת את הטקסט בטוח למישהו יש אותו גם לי אבל כרגע לא מוצאת

.m

New member
אולי ב"פרוזה" בת"א

חנות ספרים מקסימה בדיזינגוף (לא זכרת את המס´) שמחזיקה במלאי טקסטים (מחזות ותסריטים) רבים.
mai

british airways

New member
חברים תודה .. אני שמח על העזרה

אני שמח על העזרה.. אני ינסה להשיג את זה דרך החנות שאמרת.. או דרך פסטר.. תודה.. ונתראה.. שלכם זיו

אבל

אין לו בכלל מחשב בבית, והוא לא הכי חובב אינטרנט (כמוני). הפוסטר נראה לי רעיון שיהיה הכי מוצלח, ויכניס גם קצת צבע לבית.

ט י נ ה

New member
שלחתי לך מסר ולא ענית ... ממני סי

אהלן כנראה המסר לא עבר את מוזמנת לבוא ולקבל ]וסטר בכיף הכי גדול יהודה מכבי 69 קומה א היימן הפקות 6052226 באהבה ממני

רק עכשיו ראיתי

לסי היקרה! וואו! ממש ממש אין לי מילים להגיד תודה, אני באמת מודה לך מכל הלב על הנכונות, ההיענות והעזרה! אני מצטערת שלקח לי כל כך הרבה זמן לענות, אני לא כל כך גולשת באינטרנט וכבר כמה ימים שלא התקרבתי לשום מחשב אז רק עכשיו ראיתי את ההודעה שלך. וגם לקח לי זמן בתור מי שלא מבינה במחשבים להבין את כל העניין הזה של המסרים בתפוז... אני אהיה בתל אביב בטח מחר (שישי) - המשרד שלכם פתוח אז? או אולי יש אפשרות להשאיר את הפוסטר שם איפשהו? מבחינת מה לכתוב, אני סומכת עלייך בלב שלם - סתם יומולדת שמח, "תמשיך לחלום בגדול", קטע משיר - מה שתרצי... לא משנה לי, נראה לי שהכוונה זה מה שהכי חשוב, לא? בכל אופן, לבחור קוראים "חמימון" (כמובן שזה לא השם האמיתי, קוראים לו באמת חיים, אבל ככה כולם קוראים לו...). שוב תודה תודה תודה! מקווה שתראי את ההודעה בהקדם, ושיהיה לך אחלה יום!

ט י נ ה

New member
שלום ללא מקומית ... x להקה מקומית

אז ככה .... אני לא יודעת אם את מתכוונת לשישי הזה אבל בכל מצב את יכולה לעבור מחר ויחכה לך פוסטר מוכן וחמים לחמימון ... ובהחלט יהיה כתוב עליו תמשיך לחלום בגדול " אם יורשה לי לשאול... למה לא דיסק ליום הולדת ? בנאלי אולי אבל מאוד כדאי ............ חבילת חלומות נפלאה לילה טוב יהודה מכבי 69 קומה א בארון החשמל על יד השם עו"ד שוחט יחכה לך פוסטר ואם תחליטי על דיסק הכיני 50 שקלים ישראלים חדשים ונפלאים

תודה!

הייתי קונה לו בשמחה את הדיסק, אבל כבר יש לו את כולם... הוא מצוייד. תודה רבה מאוד!!!

למעלה