קובץ שאלות ותשובות מס' 2:

שאלה

למרות שדיברתם על זה וקראתי באינטרט לא הבנתי משהוא מה אומר הדבר שסימנתי בדרף הדילוג הזה. למה זה קורה ? ועל מה מעידה קפיצה מטה ועל מה מעידה קפיצה מעלה תודה מראש

תגיד רונן

בבטוחה ירושלים הציעו לי עמלות יותר נמוכות,אבל במנורה גאון טוענים לאיכות ביצועית וטכנולוגית, וליעוץ מיוחד בפוזיציות שהם המציאו.

s1ome

New member
מה משמעות המשפט הבא????

"יש שחקן גדול שפועל בלונג על השוק" מדובר במאמר הנ"ל http://www.aonline.co.il/site/news/showReport.jhtml?ElementId=hl20031123_03&origin=ibo&opt=market האם משהו יכול לפרש את הכתוב??

1gb

New member
מה קורה עים פורמולה ויזן

לא מפסיקה ליפול כבר שבוע יש איזה סיבה הגיונית לצניחה החופשית ???

רונן... רמת סטופ היא לכל רגע נתון

או לשער סגירה יומי... אם יש שבירה של רמת סטופ לוס לכמה שעות ואח"כ עליה ... האם זה יחשב כשבירה או סתם תנודה לא משמעותית ?

מממ מישהוא יכול

יש פה מישהוא שיכול להגיד אחרי איזה רמה תהיא פריצה למעלה של כיל (כימיקלים לישראל) ואחרי איזה למטה ולהסביר איך אתם קובעים את זה תודה מראש

avielm17

New member
../images/Emo66.gif ../images/Emo124.gif למישהו יש את הספר

שמלמד אגרות חוב למכור לי במחיר סביר? (רונן שלא תגיד שאני לא לומד ממך)

RonenM62

New member
../images/Emo124.gif ל- marker30:

למעט חילן טק שאינה מתאימה לניתוח בשל המחזורים שלה, לכל המניות שביקשת יש הן איתותים בסיסטם והן סקירות ב"מאמרים".

שבוע הפקיעה -זהירות!!!

פשוט להזכיר לכולכם שבוע הפקיעה זהו הזמן הכי פחות צפוי והכי מסוכן ממליץ להיות שקול ומחושב בקבלת ההחלטות ולא לנתח מתוך פוזיציה . לעבוד עם סטופ לוס -ולחתוך את ההפסד בזמן. לא להיות "גריידי" ולהסתפק ברווחים של 50 עד 80 אחוז לא לחכות לנסים ונפלאות יהיו כנראה הרבה היפוכים ואת השעון אי אפשר לעצור . סתם חשבתי להזכיר לכולם שאנחנו בעסק =מסוכן ויישמרו לכם.... עידו -ובהצלחה

avielm17

New member
../images/Emo66.gif צריך תוכנה לניתוח טכני

חוץ מבורסגרף, אפילו באנגלית, שעובדת גם על מניות ת"א

אפשר לקבל דעה על

אפשר את דעתכם על נייס למרות הירידה היום, יש את ההרגשה שהיא תעלה וגם על ליפמן תודה מראש

זקוק להדרכה מקיפה ורצינית

מג`קי או יאיר או כל מי שמסוגל לתת תדריך מסודר איך עושים תוך יומי בלי להשאר על הרציף ולראות את הרכבת מתרחקת מתוך דוך של דמעות... תודה.

הקרנות בארה"ב

האם זה לא חור בתחתית החבית?כל הפרמטרים בחודש שעבר הצביעו על עליות..ויוק. מה דעתכם על רמת ההשפעה של העסק הזה.

למעלה