קניתי פרוסות עגל עם עצם

../images/Emo53.gifקניתי פרוסות עגל עם עצם

והאמת? אחרי ההתלהבות באטליז אין לי שמץ של רעיון מה לעשות עם זה. מי מושיע ?
אני קצת עסוקה לאחרונה (התחלתי ללמוד ועוד כמה כאלו) ואין לי הרבה זמן מחשב פנוי, בכל אופן סתם רציתי לומר שאתם בלבי , לא שכחתי אתכם, תנו לי קצת זמן להתאפס ואז אחזור קצת יותר שפויה ומאוזנת (לא, אין סיכוי בחיים שאהיה שפויה ומאוזנת, אבל קצת יותר פנויה - כן ...) יאללה, אריוודרצ'י אהובים ואהובות שלי ...
 

Master Stav

New member
משהו לשבת קרירה ....

שפוייה אעלק ....
בסיר רחב וגבוה טגני הרבה בצל וכשהוא מזהיב הוסיפי לו את פרוסות העגל והיפכי אותן עד שהן ניצרבות היטב מכל הכיוונים זה הזמן להוסיף 8-10 עגבניות בשלות וחצי כוס רכז רימונים .......להשאיר על אש בינונית עד שהעגבניות הופכות לרביחה אחידה עכיוש מתבלנים , כמה שינים שום , קצת מלח ולמעשה כול תבלין שאת אוהבת, מוסיפים 2 גבעולי סלרי קצוצים דק ..... 2 כוסות אורז מערבבים טוב ומוסיפים מים עד לכיסוי כול הכבודה ......מביאים להרתחה מנמיכיםא ת האש .....ומחכים , זה מוכן מתיש האורז מוכן ( אפשר להוסיף עוד מים אם רוצים את זה יורת מרקי ובפחות נזידי..... ) בתיאבון ... ואני חייב ....מאוזנת ?
 
עגל בגינס,

תסגרי את הבשר מכל הצדדים [השחמה]-להוציא מהסיר ולטגן באותו שמן הרבה בצל ושום עד להזהבה. תוסיפי את הבשר לסיר. תוסיפי חרדל ודבש-[תלוי בכמות הבשר שיש לך.] 2-3 כפות קמח.[שוב, אין לי כמויות...] לערבב ולטגן 2 דקות ככה. להוסיף בירה גינס [על כל קילו בשר בקבוק [שליש] של גינס] וציר עוף [אפשר גם מרק מאבקה, אבל למה?:(...] כוס על כל קילו בשר תביאי לרתיחה ותבשלי על אש קטנה, שעתיים או עד שהרוטב יסמיך. ותספר לי איך היה...
 
למעלה