רוצה להיות מורה או גננת

muglag

New member
../images/Emo53.gifרוצה להיות מורה או גננת

אני סטודנטית לחינוך מיוחד שנה רביעית . אני השנה עוד לומדת 3 ימים בשבוע (יומיים מתוכם זה רק שעה -זה קורסים מבוקשים) . אני חושבת שהשנה עוד יהיה לי קשה לשלב לימודים ועבודה ולכן רוצה למצוא סטאז לשנה של ספטמבר 2004 ניתן גם בגן של חינוך מיוחד או משלב(שנה שעברה במסגרת לימודים שהייתי בגן תקשורתי(אוכלוסייה אוטיסטית, אך שם יש מספיק כח אדם, וכך גם בגן שבו הייתי במסגרת שנה ב). אני גרה באזור יהוד. למי אני אמורה לפנות ? החל מאיזו תקופה אני אמורה להתקשר ולהציק?אני מוכנה בכל מסגרת , גם כיתה רגילה או משלבת. אודה לכם אם תוכלו לכוון אותי או לתת לי טלפונים. תודה מראש

יערה24

New member
שלום לך

אני גם סטודנטית שנה רביעית ואני מבינה לליבך. אני התחלתי לחפש אחרי פסח לשנה הנוכחית ואני חייבת לציין שהחיפוש ,כנראה , שהיה מוקדם מדי. בגלל המצב הקשה נתקלתי בדלתות סגורות ולעיתים גם בחוסר רצון לעזור או להקל אך מהרגע שפניתי לפורום פה נתקלתי באנשים חמים אשר הקלו במשימה (ואני כלל לא מתכוונת למציאת סטז' אלא לעידוד ולפירגון). אני לא יודת עם זה הזמן לפנות לגבי השנה הבאה אך בהחלט טוב להתחיל להתעניין אלו בתי ספר יש ואלו אנשים פועלים במקומות אלו. אני מקווה שבשנה הבאה יהיה יותר קל למצוא מקומות (אני מצאתי רק לפני 3 שבועות וגם באתי למקום הנכון בזמן הנכון). אני מציאהנ לך להתחיל להתברג גם בתור מורה מחליפה על מנת להכיר כיצד בית ספר עובד וגם כדי להשאיר את חותמכם.. מקווה שעזרתי ושיהיה בהצלחה

muglag

New member
רוצה להיות מורה או גננת ?

האם גם מישהו מכיר מוסד כלשהו, גם גן, שמצריך כוח אדם? מורה מחליפה? גננת מחליפה? כל עזרה והדרכה תתקבל בשמחה ...תודה מראש ......אני די חסרת אונים ומיואשת....

יערה24

New member
עבודה קשה...

תגשי למפקחת של האזור או שתוציאי מהאינטרנט את רשימת המוסדות של משרד החינוך ותתחילי ללכת ולהתקשר... אני רק נכנסתי ואני מאזור הצפון. אוכל לעזור לך ברשימה של אזור הצפון... בהצלחה יערה

naomi76

New member
לא להתייאש!!!

מנסיון לא קל בחיפוש עבודה, אני יכולה לומר לכן שהכי חשוב לא להתייאש. גם אני לפני 4 שנים עמדתי באותו מצב. החיפוש המייאש של עבודה. לא כולם היו נעימים כלפי, צר לי לומר זאת אבל דווקא חלק מהמפקחות של החינוך המיוחד נתנו לי תשובות כמו "תחזרי הביתה, אין לך מה לחפש אצלנו..." כמובן שהיו כאלה שנהגו אחרת... אל תסתפקו בלתת קורות חיים. תתקשרו, תנדנדו, ותראו שאתן קיימות (רגע אחרי שהדף עם קורות החיים שלכן הגיע לפיקוח, הוא מונח בערמה יחד עם עוד עשרות אחרות...)
!!!!! נעמי

למעלה