רוצה לקנות ולא יודע מה

talpjcohen

New member
../images/Emo53.gif רוצה לקנות ולא יודע מה

אז ככה... יש לי 5000 שקל לקניית מצלמה דיגיטאלית ואני לא מבין בעסק הזה כלום. בגלל שאני גם לא מכיר את המושגים האתרים באנגלית לא ממש עוזרים לי. אז אם מישהו מוכן לעזור לי למצוא את המצלמה המושלמת, אשמח. בקיצור יש די דרישה אחת מהמצלמה: אפשרות לחיבור זום אופטי. ואני לא מבין בבפיקסלים אבל אני רוצה משהו אם איכות של מצלמה מיקצועית.

אז ככה , אם אתה מחפש מצלמה

אם אפשרות לחיבור זום אופטי (ואני מניח שהתכוונת לאפשרות לעדשות מתפרקות) אז לא נראה לי שתוכל למצוא מצלמה כזו במחיר של 5000 ש"ח. מצלמות כאלו הן מאוד יקרות כי הן נחשבות למצלמות מקצועיות. אם תפרט קצת יותר לאיזה סוג של צילום אתה מחפש מצלמה אוכל לעזור לך , כמו כן קצת פרמטרים לגבי המצלמה , משהו כמו : רזולוציה , זום אופטי , גודל פיזי ועוד , אז אוכל לעזור לך לצמצם את האפשרויות. אמיר.

talpjcohen

New member
בפנים....

רזולוציה: תראה אני לא יודע מה זה אומר רזולוציה טובה אבל למיטב הבנתי יותר מ3 מליון פיקסלים. זום אופטי: כמה שיותר גדול, משהו בסדר גודל של כפול 50 גודל פיזי: לא ענק אבל לא ממש משנה כרטיסי הרחבה: הייתי מעדיף smartmedia אבל זה לא ממש משנה. החלק הכי חשוב זה הזום כי זום של מתחת לפי 10 לא מספיק לי.

טל, תירגע אין זום אופטי 50

וגם זום אופטי 10 זה יותר מדי (יש מספר דגמים ואף לא דגם אחד עם מעל 3 מגהפיקסל) Olympus 2100UZ Canon ProI90 מתאימות לך (זום אופטי X 10) אני הייתי הולך במקומך על Finepix 6900 Olympus 4040 ושוכח מה-10 לא מספיק לי בתקציב שלך ארבעת המצלמות הללו מתאימות

אדם צודק

כיום אין מצלמה עם זום גדול יותר מכפול 10 (לא מדובר במצלמות בעלות עדשות מתחלפות). תברר לגבי הדגם של אולימפוס ה-CUZ700 , מצלמה קטנה (בגודל של ה-2020 , וגם זולה יחסית) בעלת זום של כפול 10. אמיר.

חס ושלום, למצלמה הזאת אין סטבילייזר

עם זום 10, אתה חייב סטבילייזר היא אמנם זולה יחסית אבל היא לא משתווה ל-UZc2100

שירן 9

New member
סליחה שאני הורס לכם את התאוריות

מצלמה של fuji דגם 4900 תעלה לך באיזור ה5000 ש"ח עם עדשה של .44 מיליון פיקסל + אפשרות לחיבור עדשה מקרבת של 310 זום x6 אני עובד איתה בצורה מקצועית והיא מדהימה!

ומה רצית להגיד בזה?

המצלמה לא עולה 5,000 שקל, או שפשוט שילמת יותר מדי 6,900 עולה 5,000 שקל בחנויות, ולא צריך לחבר אליה שום עדשה מקורבת, יש לה X6 אופטי. מה זה אומר צורה מקצועית?

למעלה