רכישת רכב+הלוואה+לימודים

rikifi1

New member
../images/Emo53.gifרכישת רכב+הלוואה+לימודים

היי האם למישהו יש ניסיון ברכישת רכב מאדם פרטי ןלא מדילר, אני יודעת שזה יותר מסוכן אבל זה הרבה יותר זול? האם CERDIT HISTORY נצבר רק החל מקבלת ה-SSN? בן זוגי רוצה ללמוד לתואר ראשון במנהל עסקים ושיווק כיצד ניתן לדעת באיזה אוניברסיטה ללמוד כזאת שתהייה מוכרת בישראל וכדומה,בסנט לואיס יש הרבה אונבירסטאות שקשה לדעת מי הכי טובה. אני רואת חשבון+בעלת תואר ראשון אני רוצה ללמוד לתואר שני האם עלי לעבור את מבחן ה-GIMAT או שיש מבחן אחר? תודה מראש על כל העזרה ריקי

Boston Guy

New member
אין SSN - אין CREDIT HISTORY

רק אחרי קבלת ה SSN יתחילו הקרדיט ביורו'ס לתעד את הסטורית האשראי. רק שנתיים או שלוש אחרי כן יהיה לכם מספיק וותק כדי לקבל אשראי בתנאים אנושיים - לפני זה יקרעו אותכם בריבית ויגבילו מאוד את תקרת האשראי שיהיו מוכנים לתת לכם. רק אחרי 7 או 8 שנים אפשר להגיע ל"מקסימום דרוג אשראי". לגבי אוניברסיטה - לבדוק שהיא ACCREDITED (הכי פשוט דרך האתר של פטרסון ) ואז סביר שהתואר מוכר בישראל. מכיוון שאת מדברת על תואר ראשון במנהל עסקים, אין שום משמעות לאיכות האוניברסיטה... כאן וגם בארץ. כל זב חוטם כאן הולך (וכל זבת חוטם הולכת) ומסלול ישיר ל MBA - כי אין משמעות ואף אחד לא מחשיב תואר ראשון. ביני לבינך - גם MBA זה לא מה שהיה פעם... התפוצצות בועת ההיי טק והשחיתויות שהתגלו גרמו לפיחות עצום ב"הילה" שהייתה לתואר הזה. ולגבי לימודים שלך - תואר שני במה בדיוק??? אם MBA - אכן את צריכה GMAT. ו TOEFL גם. דרך אגב - אין דרך עדינה לומר זאת, אבל אם את מתכוונת ללכת כאן ללמוד תואר שני, כדאי שתקדישי תשומת לב לאיות... מתוך 4 מילים באנגלית בהודעתך, 2 (CREDIT ו GMAT) הן באיות שגוי.

מדען

New member
MBA ואיכות האוניברסיטה

למדות שBG צודק, ו-MBA מקבל כל פושטק עם קצת כסף, אוניברסיטאות טובות זה קשרים טובים אחר כך. אני מנחש שככל שיקר יותר הקשרים יהיו טובים יותר.

למעלה