הן לא מיועדות לעוגיות, למיטב הבנתי
הן מיועדות לבצק סוכר. שימוש בחותכנים הללו דורש מעט מיומנות. אנסה לתת לך כמה עצות. השתמשי בבצק סוכר המכיל CMC, אחרת אין סיכוי שהבצק ייפרד מהפלטיק. רדדי דק את הבצק עם הרבה קורנפלור, תני לו כמה דקות להתייבש אפילו, עברי ביד משומנת במרגרינה על שולי החותכן והחלקים הבולטים בו, ורק אז נסי לקרוץ את הצורות. אחרי הלחיצה, לפני שאת מרימה את החותכן, סובבי אותו כנגד המשטח ימינה ושמאלה על מנת להשלים את החיתוך. כדי לחלץ את הבצק יכול להיות שתצטרכי להרטיב מעט את האצבע המורה ולהצמידה קלות אל הבצק. אם לא מצליח - נסי להחדיר בפינה כלשהי קיסם ואז למשוך בעדינות את הבצק.