רק אני לא מקבלת MMS בגלקסי?

moran nonick

New member
../images/Emo53.gif רק אני לא מקבלת MMS בגלקסי?

מקבלת רק הפניה לאתר אורנג' OKLIK. איך פותרים את זה

יNOT

New member
ממליץ לפנות לאורנג' ../images/Emo4.gif

זה נראה כמו איזה הפניית שירות שלהם. אני בספק אם מישהו פה יוכל לעזור בזה. את יכולה לנסות גם בפורום סלולארי, ולשאול באופן כללי(בלי שום קשר לאנדרויד) אם מישהו נתקל בזה בתור מנוי באורנג' ויודע את הפיתרון. (או לפחות לקבל טלפון של מרכזיית שירותי אינטרנט/או תמיכה של אורנג') בהצלחה.

moran nonick

New member
ניסיתי...

הם אמרו כך (רק שאין סימולטור לגלקסי...): כמו כן, היה ואינך מצליחה לקבל הודעות תמונה למכשירך, באפשרותך לעדכן את הגדרות הגלישה במכשירך, באמצעות סימולטור מכשירים הזמין באתר orange. לנוחיותך ,מצ"ב קישור אל סימולטור תפעול המכשירים- http://www.orange.co.il/10903.html. אני מקווה, כי בכך ניתן מענה הולם לפנייתך.

יNOT

New member
מזה מענה קולי באורנג' ?! ../images/Emo4.gif

תתעקשי לדבר עם אדם חי ונושם, מישהו שיוכל לתת לך הנחיות מה לבצע ולא רק להפנות אותך לעזרה שלא קיימת. אם לא תגשי למרכז שירות שלהם.
(שירות על הפנים יש לאורנג'... ) ותנסי לשאול בפורום סלולארי אם מישהו שמע גם על ההפניית MMSים לאתר של אורנג' במקום צפייה מבכשיר, ואוליי שמה יוכלו להסביר לך ממה זה נובע... (בלי שום קשר לגלקסי או לאנדרויד - רק הסבר אם מוכרת התופעה בתור התחלה, והאם זה קשור להגדרות במכשיר או להגדרות של אורנג' )

nati219

New member
קבלת MMS

את צריכה להתקשר לאורנג' ולבקש מהם לשנות את קבלת ההודעות מהאלבום לטלפון תסבירי להם שההגדרה אצלם לא נכונה באופן קבלת הMMS

amitizle

New member
תתקשרי לאורנג' ככה:

תחייגי מהמכשיר *663 ואז שלוחה מספר אחת. הם די מנסים להגיע למצב שאנשים יטפלו בבעיות בעזרת "מענה ממוחשב" שעובד על הפנים....

למעלה