שאלה בנוגע ללימודי הדרכת יוגה

• פותח הנושא blimp
  • פורסם בתאריך

blimp

New member
../images/Emo53.gifשאלה בנוגע ללימודי הדרכת יוגה

אני מעוניינת ללמוד הדרכת יוגה ואני ממש לא יודעת איפה הכי מתאים לי או יותר נכון איזה זרם יוגי יותר מתאים לי . כרגע אני מתרגלת יוגה שיבננדה ושקלתי ללמוד בוינגט שמעתי דעות לכאן ולכאן ואני אשמח לשמוע חוות דעת נוספות הן על וינגט ועל יוגה ויניאסטה והן על מקומות נוספים ממולצים (ולאוו דווקא הרשימה שמתפסרמת באתר ארגון מורי היוגה). תודה מראש לכולם מאיה

anatina

New member
אז ככה

לדעתי, לא כדאי לך ללכת ללמוד הדרכת יוגה בשיטה שלא התנסית בה אף פעם כתלמידה. לכי תבדקי כמה מקומות בכל מיני שיטות- אשטנגה, איינגר- כשתחליטי מה באמת מתאים לך, יהיה לך יותר קל להחליט איפה ללמוד. חוץ מזה, לדעתי מורה צריך להאמין באופן מלא בשיטה בה הוא מלמד, וזאת תוך היכרות עם שיטות אחרות ולא כי במקרה הוא נתקל בשיטה כזאת או אחרת. במרכז הישראלי לאשטנגה יוגה בת"א תוכלי להתנסות באשטנגה יוגה. בקשר לאורית מוינגייט- היא פיתחה שיטה די ייחודית לה אז הדרך היחידה להתנסות בשיטה ספציפית זו היא למצוא מורה שלמד אצלה. (אולי דרך האתר של ארגון מורי היוגה) בהצלחה ענת

blimp

New member
תודה על העצה

את צודקת האמת שחשבתי על זה כבר קודם אבל מפעת חוסר זמן אני עושה כרגע תירגול 1 בשבוע וניסיתי למצוא קיצור דרך ...אבל בינינו זה לא אפשרי כך שאני אנסה בכל זאת למצוא זמן ולבדוק את הזרמים השונים תודה
מאיה

anatina

New member
אני לא המורה

אני מנהלת המרכז, למורה שלנו ליוגה לילדים קוראים מירב מדהלה והיא למדה שנה קורס ליוגה לילדים בת"א- לא זוכרת כרגע את שם המקום. בכל מקרה יש לה הכשרה ספציפית לגילאי 4-14

למעלה