דוובית גאאה XD
New member
../images/Emo53.gifשאלה על ג'לטין לעומת חלבונים בעוגות מוס
שלום לכולם! מאחר ואחותי בהריון ושמעתי שביצים חיות אסורות לאכילה לנשים בהריון, ולכן אני כנראה לא אשתמש בחלבונים בעוגות מוס, רציתי לדעת האם ג'לטין הוא תחליף ראוי כדי להחזיק את העוגה, וכמה ג'לטין צריך לשים לעומת כמות של ביצים (איך ממירים בעצם בכמויות....). בנוסף, מאחר ואני גרועה לחלוטין בעבודה עם ג'לטין, אשמח לטיפים... וכל המרבה - הרי זה משובח..........! ודבר אחרון.... מאחר ואני יודעת שג'לטין נוטה להתקשות מהר מאוד ועלולים להיווצר גושים כאשר מערבבים אותו עם תערובות המוס, האם מישהו יודע אם זה אפשרי לערבב את הג'לטין המומס לתוך הקערה של הגנאש המומס כאשר הגנאש עדיין על האש (בבן-מארי)? תודה מקרב לב לכל תגובה שלא תבוא!! ושבת שלום!
שלום לכולם! מאחר ואחותי בהריון ושמעתי שביצים חיות אסורות לאכילה לנשים בהריון, ולכן אני כנראה לא אשתמש בחלבונים בעוגות מוס, רציתי לדעת האם ג'לטין הוא תחליף ראוי כדי להחזיק את העוגה, וכמה ג'לטין צריך לשים לעומת כמות של ביצים (איך ממירים בעצם בכמויות....). בנוסף, מאחר ואני גרועה לחלוטין בעבודה עם ג'לטין, אשמח לטיפים... וכל המרבה - הרי זה משובח..........! ודבר אחרון.... מאחר ואני יודעת שג'לטין נוטה להתקשות מהר מאוד ועלולים להיווצר גושים כאשר מערבבים אותו עם תערובות המוס, האם מישהו יודע אם זה אפשרי לערבב את הג'לטין המומס לתוך הקערה של הגנאש המומס כאשר הגנאש עדיין על האש (בבן-מארי)? תודה מקרב לב לכל תגובה שלא תבוא!! ושבת שלום!
![](https://timg.co.il/f/Emo13.gif)