שאלה על עץ התה האם עץ התה מותר לגרגור ואם כן איך מגרגרים ומה צריך להוסיף לו תודה רבה.
ס סאן רייז New member 23/12/03 #1 ../images/Emo53.gif שאלה על עץ התה ../images/Emo2.gif האם עץ התה מותר לגרגור ואם כן איך מגרגרים ומה צריך להוסיף לו תודה רבה.
../images/Emo53.gif שאלה על עץ התה ../images/Emo2.gif האם עץ התה מותר לגרגור ואם כן איך מגרגרים ומה צריך להוסיף לו תודה רבה.
א אביבה אור New member 23/12/03 #4 ../images/Emo140.gifסאן רייז,מותר להשתמש בטיטרי לגרגר ,לדלקות הגרון. טיפה אחת של ברנדי,ולערבב ביחד עם טיפה אחת של שמן אתרי עץ-התה-האוסטרלי=טיטרי. להוסיף לכוס מים ולגרגר. מתאים לדלקות גרון ולכאבי גרון. המון בריאות. יום טוב ושמח.
../images/Emo140.gifסאן רייז,מותר להשתמש בטיטרי לגרגר ,לדלקות הגרון. טיפה אחת של ברנדי,ולערבב ביחד עם טיפה אחת של שמן אתרי עץ-התה-האוסטרלי=טיטרי. להוסיף לכוס מים ולגרגר. מתאים לדלקות גרון ולכאבי גרון. המון בריאות. יום טוב ושמח.
B bflygirl New member 23/12/03 #5 בטוח??? לפי מה שאני יודעת הוא לא מתאים לגירגור שמעתי על לבנדר+ברנדי אבל עץ התה על פי מה שהבנתי לא כדאי
בטוח??? לפי מה שאני יודעת הוא לא מתאים לגירגור שמעתי על לבנדר+ברנדי אבל עץ התה על פי מה שהבנתי לא כדאי
א אביבה אור New member 23/12/03 #7 ../images/Emo140.gifקרן חג שמח,שמן הטיטרי ,,בטוח,,, וכדאי לגרגר איתו +טיפה ברנדי,בכוס מים. להשתמע וחג אורים שמח.
../images/Emo140.gifקרן חג שמח,שמן הטיטרי ,,בטוח,,, וכדאי לגרגר איתו +טיפה ברנדי,בכוס מים. להשתמע וחג אורים שמח.
B bflygirl New member 23/12/03 #8 חיחי כנראה עצם העובדה שהוא קוטל חרקים מונעת ממני אפילו לדמיין את זה כי הוא חזק ואנטיביוטי יותר מידי לטעמי אבל נחמד לדע שגם אותו ניתן לערבב עם הברנדי
חיחי כנראה עצם העובדה שהוא קוטל חרקים מונעת ממני אפילו לדמיין את זה כי הוא חזק ואנטיביוטי יותר מידי לטעמי אבל נחמד לדע שגם אותו ניתן לערבב עם הברנדי
ס סאן רייז New member 23/12/03 #6 ../images/Emo24.gif תודה ../images/Emo141.gif../images/Emo42.gif../images/Emo23.gif
0 0 אור 0 New member 24/12/03 #9 כדאי לגרגר מי מלח - מאד עוזר ובמקום לגרגר עץ תה עם ברנדי - תשתה כוס תה חם עם פקק ברנדי (זה הזמן היחידי שאני שותה תה שחור רגיל) תהיה בריא.
כדאי לגרגר מי מלח - מאד עוזר ובמקום לגרגר עץ תה עם ברנדי - תשתה כוס תה חם עם פקק ברנדי (זה הזמן היחידי שאני שותה תה שחור רגיל) תהיה בריא.
נ ניני5 New member 24/12/03 #10 שלום לכולם, אני חדשה פה. בקשר להצטננות וכאב גרון. בעלי לוקח 4 כדורים של ויטמין סי של 500 מ"ג. הפושטים של קופת חולים במשך 5 ימים וזה עובר.
שלום לכולם, אני חדשה פה. בקשר להצטננות וכאב גרון. בעלי לוקח 4 כדורים של ויטמין סי של 500 מ"ג. הפושטים של קופת חולים במשך 5 ימים וזה עובר.
B bflygirl New member 24/12/03 #11 לדעתי אין כמו גירגור של דבש+לימון ולבלוע אחר כך באחריות תוך יומיים זה עובר