שאלה על careless whisper

• פותח הנושא tofit
  • פורסם בתאריך

tofit

New member
../images/Emo53.gifשאלה על careless whisper

שלום לכולכם. נורא שמחתי לראות שנפתח פורום על המוזיקה של שנות ה 80. מין הסתם לאו דווקא המוזיקה הכי איכותית שהיתה אי פעם, אבל אין ספק שזו המוזיקה הכי כיפית, ומבחינתי, גם הכי נוסטלגית עבורי. ועכשיו לשלב השאלה הזהה: כולכם בוודאי זוכרים את ג´ורג´ מייקל עם careless whisper א ב ל יש לכם מושג האם הוא מופיע באלבום של וואם?? ושאלה נוספת, בזמנו יצאה גירסה מאוד ארוכה של השיר הזה ברדיו, אני חושבת שקראו לזה גירסת 12 אינץ, אז היתה לי את הגירסה הזו מוקלטת על קלטת מהמצעד ההיסטורי של רשת ג´, אבל מאז עברו המון שירים עבריים ברשת ג´ , והקלטת אבדה. למישהו יש מושג איך משיגים את הגירסה הזו???? אני מחפשת כבר המון המון זמן, אך לשווא. אשמח מאוד לדעת -אני-

alpha80

New member
כן

השיר, שהופיע כסולו בזמן פעילותו של צמד וואם, מופיע באלבום MAKE IT BUG שהופיע ב 1984, ושם נמצאת גם הגירסה הארוכה.

tofit

New member
אולי make it BIG?

קודם כל תודה על התשובה הזריזה. זה אלבום עם עטיפה לבנה?

alpha80

New member
בהחלט MAKE IT BIG

אופס.... טועים... נכון, אלבום עם עטיפה לבנה, אבל רואים את הצמד על העטיפה. כי יש להם גם אלבום בשם THE FINAL בצבע לבן, בלי תמונה, ושם גם יש את CARELESS WHISPER אבל בגירסה יותר קצרה.

tofit

New member
את/ה זוכר/ת איזה שירים היו באלבום

אני חושבת שהיה לי אותו פעם, אבל אני לא ממש בטוחה

alpha80

New member
איזה מהם?

ב MAKE IT BIG היו את השירים: Wake Me Up Before You Go-Go Everything She Wants Heartbeat Like A Baby Freedom If You Were There Credit Card Baby Careless Whisper

tofit

New member
לא, אז היה לי אלבום אחר

אתה חושב שאפשר לקנות את הדיסק הזה היום?

alpha80

New member
אם זה היה לך בתקליט, אז זה בטח היה

THE FINAL ששם היתה הגירסה הארוכה ל CARELESS WHISPER. בגירסת הדיסק משום מה מופיעה הגירסה הקצרה. השירים שיש באוסף THE FINAL: Wham Rap! (Enjoy What You Do) Young Guns (Go for It) Bad Boys Club Tropicana Wake Me up Before You Go-Go Careless Whisper Freedom Last Christmas Everything She Wants I´m Your Man אבל מצד שני, הבונוסים בדיסק, שלא מופיעים בתקליט, ושהופיעו רק על מיני אלבום שהופיע אחרי שהצמד התפרק, הם: Different Corner Battlestations Where Did Your Heart Go? Edge of Heaven לדעתי תוכלי להשיג את האוסף דרך האינטרנט, נסי ב CDNOW.COM

tofit

New member
יש לי את הדיסק הזה

ואכן יש בו את הגירסה הקצרה לשיר. אז בעצם אין לי איך להשיג את הגירסה הארוכה.... עצוב :(

alpha80

New member
שלחי לי מייל

ואשלח לך את השיר במייל. רק אל תהיי עצובה.

alpha80

New member
או ש....

אשלח לך את התקליט המקורי, אם יש לך פטיפון.......

tofit

New member
אתה חמוד אמיתי

אין לי פטיפון כבר די הרבה זמן :) אבל אני אשמח לשלוח לך מייל, אני צריכה מייל שהוא לא בהוט מייל כי זה בטח קובץ כבד, נכון?

alpha80

New member
תודה.... ../images/Emo22.gifזו גירסה של 6 דקות ש...

שבאיכות טובה תופש בערך 6 מגה. אבל אפשר באיכות פחות טובה, זה יהיה יותר קטן.

alpha80

New member
יש לי אותו כפול

וחוץ מזה אין לי מקום בחדר, רוצים לזרוק אותי מהבית עם כל התקליטים.

alpha80

New member
אלכס - עברת כבר דירה?

אתה בא מחר להופעה של תופעת דופלר? להוסיף את השם שלך למוזמנים?

turrican

New member
היי אורן!!

כן עברתי דירה (דירה מושכרת). אבל אין לי אינטרנט , אני גולש עכשיו באמצע שיעור מסדי נתונים. למזלי בכיתה יש חיבור באינטרנט ואני יושב ממש בסוף אז אני יכול לרשום כמה שורות לגבי תופעת דופלר, הייתי מת לבוא אבל חוששני שלא אצליח כי אני עורך חנוכת בית ביום שישי לכל החברים שלי ויש לי המון מה לעשות בדירה החדשה . בשלך, אלכסיס משיעור SQL

למעלה