שאלה קצת מוזרה...

טליה155

New member
../images/Emo53.gifשאלה קצת מוזרה...../images/Emo12.gif

אוקיי! השיער שלי פשוט לא גודל!!!! ואני לא מגזימה... הסתפרתי (קצוות, לא משו רציני) כבר משנה שעברה והוא גדל טיפה טיפה!!! ואמרו לי להסתפר קצוות שוב -כי זה מזרז את הקצב גדילה אבל אוף!!!! השיער שלי גם ככה קצר מידי לטעמי( עד לכתפיים..קצת אחרי) ואני מפחדת שזה לא יעזור.... קיצר אם יש למשהו מושג למה זה קורה לי ומה אני יכולה לעשות...?! אז בבקשה תענו לי!!! תודה!

טליה155

New member
אממ..לפעמים חלק\ גלי...לא עבה במיוחד אבל יבש

ולפעמים נוטה יותר לשיער גלי\לתלתלים קיצר לא ממש מוגדר... והוא די יבש\שרוף (מהתגובות פה נראה לי שהוא נראה "שרוף" כי שמתי סאן אן שנה שעברה..)

ומה כל כך רע בשיער שגודל לאט??

בדרך כלל שהשיער גודל מהר גם הציפורניים, שימי לב שגם הציפורניים שלך גודלות לאט כנראה טבע מולד, סבלנות והשיער יגדל...ובכל זאת אם את לא מרוצה גשי לרופא עור ושאלי אותו אולי יש איזו משחה או קרם שיגרום גירוי מסויים לקרקפת ולגידול מהיר יותר של שיער. בהצלחה.

ירדנעע1

New member
טוב,יש שיער שהגדילה לא בולטת ../images/Emo15.gif

גם אצלי.רק אחרי הרבה זמן אני מצליחה לגדל שיער,וזה לא בגלל שהוא ל אצומח. הוא צומח רגיל,משו כמו ס"מ לחודש.. לאט לאט את תראי שזה גדל,ואל תהססי לגזור קצוות בכל זאת,למרות שאת רוצה לגדל,כי הקצוות זה מה שיסדר לך את השיער ויגרום לו לגדול בריא.

שיער מתקצר

אני גם הסתפרתי קצוות והתחרטתי על כל שניה כי אני נורא רוצה שיער ארוך ואני הייתי משוכנעת שהוא לא מתארך לי בכלל ושסתם עשיתי את זה. אבל אחכ' צבעתי והנה הופיעו להם שורשים כמו שצריך-ס"מ בחודש..אפילו יותר אז השיער כן גודל מלמעלה..אבל בגלל שהקצווות שרופים ונתלשים , נשירה ושיער שרוף אז הוא מתקצר מלמטה ונושרות שיערות ובגלל זה השיער לא הכי מתחדש..

anarina

New member
גם לי היה אותו סיפור

אני ב5 שנים אחרונות ניסיתי אצל כמה ספרים בסוף הגעתי לספר וכול 4 חודשיים אני מסתפרת הבעיה היא שיש יד כבדה ככה אומרים שער אורך זמן ארוך יותר ויש יד קלה שכול כמה חודשים כבר אורך לך פי 2 . תנסי ולא תפסידי מי נסיון

למעלה