שאלה

../images/Emo53.gifשאלה

אפיתי עוגה, והיא נפערה לי באמצע, הכנסתי קיסם והיא אפוייה, אבל למה היא נפתחה לי? מישהיא יודעת?
 
בדרך כלל זה קורה כשהתנור חם מידיי.

או כשמכניסים לתנור חם מאד. שטויות אני בטוחה שהיא טעימה גם ככה. עם ידיי הזהב שלך
 
תודה על המחמאה../images/Emo9.gifועל התגובה../images/Emo24.gifבפעם

הבאה אני אשים לב לזה, הקטע הוא שלא חיממתי את התנור לפני, והעוגה לפי המתכון נאפתה בחום של 160 מעלות, זה מה שעשיתי. מקווה באמת שהיא הצליחה.
 
למעלה