היי:] אני צריכה תמונות של המזלות שהיה באחד הפרקים של העונה הרביעית . תודה :]
C CaRmEn S New member 7/11/06 #1 היי:] אני צריכה תמונות של המזלות שהיה באחד הפרקים של העונה הרביעית . תודה :]
ד דודצוק New member 9/11/06 #7 מתי בדיוק מתחילה העונה החמישית? אומרים לי ב 10.11 ב 24.11 באיזה זה? מתי?
ק קרליטוס1 New member 10/11/06 #9 אפשר שירשור תמונות של.. קיילן,ברנדי בבקשהההההה וגם העונה החמישית מתחילה בדוק ב24.11? אמממ וקיילן מזל טלה?
אפשר שירשור תמונות של.. קיילן,ברנדי בבקשהההההה וגם העונה החמישית מתחילה בדוק ב24.11? אמממ וקיילן מזל טלה?
S SummerNightCity New member 10/11/06 #10 תמונות יש בקישורים ובטאגליינס, אבל כל מי שרוצה מוזמן לפתוח כזה חדש (עדיפות לשירשור תמונות של קיילן ולא ברנדי ) כן, לפחות זה מה שHOT הודיעו לאחד מחברי הפורום ואין לי מושג, אבל אם זכרוני לא מטעה אותי היא הצטלמה בפרק המזלות למזל טלה..
תמונות יש בקישורים ובטאגליינס, אבל כל מי שרוצה מוזמן לפתוח כזה חדש (עדיפות לשירשור תמונות של קיילן ולא ברנדי ) כן, לפחות זה מה שHOT הודיעו לאחד מחברי הפורום ואין לי מושג, אבל אם זכרוני לא מטעה אותי היא הצטלמה בפרק המזלות למזל טלה..
S SummerNightCity New member 10/11/06 #12 חח אני לא כזה זוכרת, אבל שור לא הייתה קיניה? לא נורא, תמיד יש את התמונות בקישורים ואפשר לבדוק