שאלות ובקשות

white is formal

New member
שאלה בקשר לכל העונות

מישהו (או מישהי=) יודע מי מהמשתתפות בתוכנית (מכל העונות) המשיכה אחרי זה בעולם הדוגמנות?? בעיקר מעניין אותי לדעת לגבי איליס אם היא המשיכה והצליחה ומה היא עשתה אחרי התוכנית תדוה=)

MeetLofe

New member
לפי מה שידוע לי

איליס עבדה כמה פעמים אבל היא לא ממש דוגמנית כרגע אני חושב שהיא יותר הלכה על הקטע של הרופאה מי שעכשיו בעולם הדוגמנות הן 3 הזוכות אדריאן המלכה,יואנה ואם אתם יודעים כבר מי זכתה העונה שאנון גם שרה עשתה קמפיין לבגדים תחתונים ג'יזל עבדה קצת שאנדי עבדה קצת מרסדס עבדה אפריל עבדה נורל עבדה ואממ..זה מה שזכור לי

MeetLofe

New member
מי ייקח ת'מכוערת הזאת?

דבר ראשון היא מדהימה והתמונות שלה מאחרי התוכנית הם התמונות הכי מדהימות שיש בקרוב באתר הישראלי לטופ מודל ובנתיים תמונה אחת בשביל טעם של עוד

oOBAGIRAOo

New member
../images/Emo70.gifמבצע החייאת הפורום../images/Emo70.gif

אנשים, בטח שמתם לב שהפורום שומם מרגע לרגע, ולכן: צריך להחיות אותו! אז בואו איתי במצבע:
אתה חלק מהפורום-החאייה אותו!
אז מה אפשר לעשות:
יותר החוליה החלשה- עזבו את העונה הזאת, נשארו 3 בנות כולה. אבל כשזה ייסתיים, אפשר לעשות גם מעונות אחרות (ולא סיבוב פעם בשבוע, כל כמה ימים), אפשר רק מדמויות אהובות או שנואות, אפשר מכאלה עם מכנה משותף, ובקיצור: לא חסר!
זה-או-זה-תמונות. למה תמונות? ככה! לא, פשוט שהאמת שתמונות זה הרבה יותר כייף.
זהה מאיפה החלק? מכירים? יופי! שמים חלק קטן מהתמונה וצריך לנחש מאיפה היא ולהמשיך את המשחק. קפיש?
יש לכם עוד רעיונות? יופי! אני אולי חכמה אבל לא שופעת רעיונות
אז מה דעתכם? כל מי שמסכים שירשום:
אתה חלק מהפורום-האחייה אותו!
(העתקה, העתקה, אז מה?)

Sahar 11

New member
../images/Emo45.gif

אתה חלק מהפורום-האחייה אותו!
אני אעשה זהה את החלק, אני אוהבת את המשחק הזה
ובנתיים אין לי רעיונות

purple rain2

New member
באמת טיפה שומם לאחרונה../images/Emo122.gif

נשארו רק שלוש בנות?!
באמת לא הבנתי איך כבר עשו לקט
אבל איך שלוש?!?!
כשאני עזבתי היו איזה שש בנות, והפסדתי רק שלושה פרקים כשאחד מהם היה הלקט... אוף איזה בלאגןחבול| אז עוד שני פרקים והעונה מסתיימת?!
לאאאא
בקשר לחוליה החלשה- רעיון מצוין! אולי אפשר להתחיל חוליה חלשה על כל עונה בנפרד - כל יום או יומיים סיבוב, ובסוף נעשה את המנצחת מכל עונה אחת נגד השניה או משהו
אם את רוצה לקחת את זה על עצמך אהלן וסהלן
אישית לא אין תמונות על המחשב, אבל המשחקים נשמעים אחלה
אוף איפה טלי?

רותם ע

New member
נשארו 5 בנות בסדרה,

במשחק נשארו 3 בנות! [ועכשיו כבר בעצם 2, לא?] וד"א, אם ישארו 3 בנות בסדרה יהיה רק פרק 1, ובמהלכו תנופה אחת ויחליטו מי מבין השתיים תהיה הטופ מודל

oOBAGIRAOo

New member
אני לוקחת את החוליה החלשה על עצמי

ולא דיברתי על הסדרה, שם נשארו 5 בנות. דיברתי על המשחק בפורום. את יכולה לנעוץ את ההודעה הזאת, שלא תתאבד?

למעלה