שאלות טכניות

studiom

New member
סטודיו להשכרה על בסיס שעה- זול ונוח

מחפשים מקום ליצור בו במחיר שפוי ולא מוצאים? סטודיו מקסים ומאובזר מאוד (מחשבים, שולחנות אור, אינטרנט, ספרות מקצוע מחסן ועוד..) ברחוב הולנדי ושקט שטוף שמש וציוצי ציפורים יעמוד לרשותכם במחירים הוגנים ביותר. מתאים לקומיקסאים, גרפיקאים, ציירים, כותבים, עורכים... פניות למייל[email protected] עקב ריבוי הפניות, ההשכרה על בסיס מקום פנוי, תודה.

ToFLY

New member
מחפשת ללמוד ציור בעזרת ווקום טבלט - בתשלום!!

היי לכולם, אני מחפשת מישהו/י באיזור חיפה והקריות ללימוד ציור בפוטושופ עם ווקום טבלט. הכוונה ל-inking, דרכים שונות לצביעה ונתינת טקסטורה (שיער, פרווה, עור, בגד, מתכת, רקע לציור וכולי), ילמד אותי הצללה נכונה, וטיפונת לימוד כללי על פוטושופ (יש לי cs2 שאותו אני הכי אוהבת, אלא אם כן ישכנעו אותי אחרת
) כי את הבסיס אני יודעת, אבל למשל לא מבינה במסכות וכדומה. אני מציירת בעיקר בסגנון מנגה ואנימה יפנית וגם הרבה ריאליזם ושילובים ביניהם... בקיצור, אני צריכה שמישהו ילמד אותי להעביר את השרטוטים שלי לפוטושופ ולהפוך אותם לציור מלא! אפשר לפנות אלי כאן בפרטי או במייל [email protected]. נ.ב אני יודעת שיש מיליון מדריכים ואכן קראתי לא מעט אבל אני צריכה מישהו שיראה לי בעיניים וידריך אותי. נ.ב.ב אני מקווה שזה הפורום הנכון ואם לא, איתכם הסליחה
נ.ב.ב.ב. אם מישהו מכיר קורסים מקצועיים כאלו אני גם אשמח לשמוע

shiranlevi87

New member
שבוע טוב לפורום הכי מגניב שיש!!!

יש לי שאלה בשבילכם. יש לי כמה מברשות של סמקים בפוטושופ, ברצוני לדעת האם אפשר לשנות להם את הכיוון לשחק איתם מעט והאם אפשר להוריד חלק מהמברשת ואסביר את כוונתי. ברצוני לעשות על תמונה מעט סומק בלחי, והלחי מוסתרת בחלקה ע"י שיער הראש. האם אפשר לעשות משהו כדאי לשים סומק ולא על השיער?

NLO

New member
כן, איזה פוטושופ מותקן לך?

תמונה מ-CS3 באפשרויות של המברשות ← תשחקי עם האופציות השונות שם.

NLO

New member
העיקרון דומה אני מאמין. (אם לא זהה)

שינוי הגודל יכול להתבצע גם ע"י קליק ימני כשאת עם המברשת הרצויה על התמונה עצמה.

shiranlevi87

New member
אוקיי ומה בנוגע לשאלתי השנייה?

אם אני רוצה לחתוך חלק מהמברשת....כדאי שהיא לא תעלה על חלקים אחרים לא רצויים.. יש פתרון?

NLO

New member
תלוי במברשת אבל..

את יכולה למשל לפתוח שכבה ריקה, לעשות עם המרשת את מה שרצית ואז למחוק מה שלא רצוי. בגלל שהשכבה לא קשורה לתמונה, השיער ישאר רגיל ורק "הסומק" ימחק.

למעלה