שאלות קטנות

CaMiLlE15

New member
תמונות-כנסו

אוקיי.יש לי מלא תמונות,חלקן ספויילר,חלקן נחשדות כסוג של ספוילר,וחלקן רגילות. יש לי תמונות של הרבה מבנות העונה הנוכחית מצטלמות א-ח-ר-י התוכנית. כך שמי שאני שמה תמונות שלה,שתדעו,לאו דווקא זכתה או לאו דווקא מגיעה לשלוש האחרונות,או שכן,תלוי מי מהן(ואני כמובן לא מתכוונת לחשוף זאת...) אלה שאין לי תמונות שלהן זה לא אומר שהן לא יזכו או לא יגיעו לגמר.פשוט אין לי תמונות שלהן. בקיצור,כל תמונה שאני שמה תתייחסו אליה כאל סתם הצלחה אחרי התכנית של אותה מתמודדת,ולא כעל זכיה/מקום גבוה.זה יחסוך לי הרבה פעמים לרשום 'ספויילר' כשזה לא ממש ספויילר. אמ..אתם מסכימים לזה?

JULI4561

New member
לי נראה שזה טוב ... !

אבל לא בדיוק הבנתי חחחח אבל את הכללי כן .. יאלה שימי תמונות!!!

purple rain2

New member
את יכולה להסתכל בקישורים

יש שם את כל התמונות מהפרק האחרון.

spongeshahar

New member
שלום!!!!

הייתי רוצה לדעת מה הגובה של איווה..כל הזמן אומרים שהיא הכי נמוכה! מישהו יודע?תודה מראש

עדידי15

New member
הינה הביוגרפיה שלה

Age: 19 years old Height/Weight: 5'7"/118 lbs. Hometown: Los Angeles, California Occupation: Student Favorite Movie: "Crooklyn" Favorite Magazine: Jungle, Elle and Newsweek Favorite Food: Mexican Other: Self-described over-achiever לכי תביני מזה

oOBAGIRAOo

New member
אה!!!!../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif

היא 118 ס"מ??????????
ידעתי שהיא נמוכה, אבל לא חשבתי שעד כדי כך......... אמממממממממ(פרצוףחושד)

niranat

New member
היא לא 118 ס"מ

פייה הגזמת
זה המשקל.. הגובה שלה זה 5 פיט ו-7 אינץ', אלוהים יודע מה זה במידות נורמליות.

Dark Force

New member
המממ../images/Emo56.gif|פגרה|

היא הייתה בת 19 כשהתוכנית צולמה לפני שנתיים... זה עושה אותה עכשיו בת 21

OhBaby

New member
תאמיני לי שהיא לא כזאת נמוכה

מינימום מטר 70. בשבילם זה נמוך, בשבילנו לא!! עונה שעברה הם אמרו שג'נאשה נמוכה היא באמת 1.68-1.70 אני לא סגורה על זה. הלוואי עליי.1.68

OhBaby

New member
נוסטלגיה..................

היה לה משהו מוזר בעיניים, אבל אהבתי אותה בגלל שהייתה נמוכה

למעלה