שאלות שאלות שאלות

irisiris1

New member
מה הכינוי של פראג בידי שירה?

עיר האורות? התפוח הגדול?

Mr HaiM

New member
שלום../images/Emo70.gif

תקשיבו לא ראיתי את ה-8 פרקים האלה מישו מוכן לספר לי מה קורה על מה מדובר וכל מיני כאלה?? ואם בכלל שווה לי להתחיל לראות מעכשיו? תודה

SeXxy GirL 2

New member
הם עוד היו מכירות מהצבא...

והן לא היסתדרו בצבא.. אממ.. כמו שהיבנתי שירה תמיד הפריע לנועה... ונועה תמיד צעקה עליה ונתנה לה פקודות... אבל אני עדין לא מבינה למה השינאה הזאתי.. נועה יותר שונאת את שירה מאשר שירה את נועה.. אבל כמו שראו בלאשבקים נועה הייתה ממש מגעילה אל שירה... ושירה צריכה לישנוא אותה יותר... אבל רואים את זה להפך...

ד י א ט ה

New member
אוקי

לדעתך נעה היתה ממש מגעילה לשירה. לדעתי שירה התייחסה בזלזול והגיע לה אותו היחס חזרה. נעה עשתה את תפקידה כמו שצריך.

flymy

New member
שווה להתחיל../images/Emo70.gif הנה תקצירים אחרונים

אפשר לצפות באתר הרשמי של הסדרה בקטעי וידאו נבחרים מהפרקים הקודמים ... מה שקרה עד עכשיו : שירה ויסמין עולות על טיסה ראשונה כדיילות בטרנס. נועה חוזרת מלימודים בחו"ל ומגלה שלא ממש מחכים לה. אדם פוגש את רז בים ומציע את שירותיו כדי ג'יי. יעל מגלה שהיא בהריון. עומר מתעניין בשירה. גיל מתחיל עם יסמין במטוס ומטמין מעטפה מסתורית בתיק שלה. נדב מכיר את שירה במלון ומנצל את העדרו של עומר לנסות להתחיל איתה. אדם עושה אודישן למשרת די ג'יי בבר של רז. נועה דורשת משלמה ששירה תפוטר מטרנס. גיל מנסה לקחת את המעטפה המסתורית שהטמין בתיק של יסמין. גיל גונב את המעטפה שהטמין אצל יסמין. נועה המומה כשהלנה משבצת אותה בטרנס כדיילת פשוטה. אדם ורז מגיעים יחד לבכורה של יעל. עומר מבריז מההצגה של יעל ומביא את שירה לביתו. רז מגלה שעומר שיקר ליעל. נועה דואגת ששירה תפוטר מטרנס ומתחילה קורס דיילות אצל ברוריה. יעל מגלה לעומר שהיא בהריון והוא בעננים. הלנה מספרת לברוריה שהיא מועמדת לפרס העובד המצטיין. רז מבקש מאדם ללמד אותו לגלוש. יסמין פוגשת את גיל במקרה בפיצוציה. גיל מזמין את יסמין לארוחה רומנטית. שלמה מתוודה שהוא דלוק על הלנה. שירה מקבלת מכתב שהתקבלה ללימודים אבל שצריך לשלם מקדמה ענקית. עומר משקר ליעל שהוקפץ לטיסה ומבלה את הלילה עם שירה. נדב דואג לטוס עם שירה, וגם נועה עולה לאותה טיסה. יעל מבואסת מכשלון ההצגה שלה ומההריון הלא צפוי. שלמה מזמין את הלנה לארוחת ערב. נועה מנסה להתקיל את שירה בכוונה בטיסה. גיל מציע לברוריה קרם טיפוח מפוקפק. יעל שואלת את עומר אם הוא בוגד בה. עומר מפזר את החשדות של יעל והם משלימים. נועה מפלילה את שירה באוזני ברוריה אך נדב חושף את השקר ברגע האחרון. הלנה עושה כבשלה בכספי החברה. שלמה מכריח את לינג לבשל ארוחה רומנטית לו ולהלנה. ברוריה מגלה את הנזק שגיל גרם לה עם המשחה ונוקמת. נדב מציע לצייר את שירה. נדב מצייר את שירה בעירום. יעל מקבלת הצעה מבמאי תאטרון. מקור השנאה בין נועה לשירה מתחיל להתבהר. שלמה הולך עם אדם לים ופוגש את רז. ברוריה נחושה לזכות בפרס העובד המצטיין. נועה רואה את ציור העירום של שירה. החל מפה זה פרק 9

Mr HaiM

New member
תודה../images/Emo70.gif

באמת תודה רבה ואני יתחיל לראות את הסידרה

ortalo0o0sh

New member
זה כל כך בטוח..

זה לא כל כך בטוח שזכית.. בכל מקרה יש המון אנשים מנסים ומצלצלים.. הם היו מודיעים לך אם כן.. ובכל זאת מופיע בסוף כך שידור הזוכה אזצריך לראות היום כדי לדעת.

למעלה