שאלת גמילה...

../images/Emo53.gif שאלת גמילה...

הי לכולם לא ביקרתי פה הרבה והנה אני חוזרת ובגדול...חח יש לי שאלת גמילה ובכן: הנסיך שלי [העונה לכינוי "פילון"] כבר בן שנה ו7 חודשים יש לו אחיות בנות 5 ו3 וחצי והוא רואה אותן עושות פיפי בשירותים. אני לא יודעת אם זו הסיבה אבל.. הוא לא מוכן בשום אופן להיות עם טיטול!!! הוא מוריד את המכנסיים לבד ופותח את הטיטול, בורח לו בבית ואני לא יודעת מה לעשות. השאלה הראשונה היא איך בכלל גומלים בנים [עם הבנות זה קל, שמים בסיר ויוצא..] אבל עם בן עדיין לא ניסיתי.. והשניה היא- האם זה נכון להחזיר לו טיטול שוב ושוב למרות שלא רוצה? והאם בכלל זה הזמן עכשיו [מבחינת הגיל, ההבנה ועוד מעט גם חורף..] אני בדילמה נוראית מצד שני חשבתי לי שהוא חוזר מחר למעון [אח..סוף סוף..כבר יוצא לי עשן מהאזניים, נשמות שלי..] ואולי הגננת תעזור [או שתתבאס ותגיד לי "הוא עדיין לא מוכן" רק כדי להיפטר.. חשוב לציין שבמעון יש שירותים קטנטנים לזאטוטים שלנו ובבית אני יכולה לקנות לו את האסלה הקטנה הזו עם המדרגות..[ישבנון או משהו..] או שאם אפשר לשים בנים בסיר אולי אנסה גם ככה...

golan95

New member
בדיוק גמלתי את הבן שלי

והוא בן שלוש היה לו "קטע" כזה כמו שתיארת בדיוק באותו גיל אך מישום מה הוא הבין לבד שזו עבודה קשה מידי... והוא החזיר לעצמו את הטיטול. בנים גומלים קצת אחרת מבנות- גם לי יש בת.... קונים שרפשרף קטן, שמים בשירותים ומלמדים אותו שצריך להוריד את המיכנס עד לברך ואז לעשות פיפי - כמובן שאחר כך גם צריך לכוון לתוך האסלה. יש בעיה אם הישבנון לילדים קטנים לאחים בוגרים יותר- הם רוצים כמו הגדולים, והגדולים מסתבכים עם הישבנון.תמיד אפשר להשקות עצים ודשא...

עוד לא גמלתי אבל...

פעם גמלו את כולם לתוך סיר, אז זה לא נראה לי בעייתי...

למעלה