שאלת ריצוף...

שמופית

New member
../images/Emo53.gif שאלת ריצוף... ../images/Emo101.gif

אנחנו בתהליכי בניה וכרגע מחפשים ריצוף. היינו בנגב קרמיקה והתלהבנו מאריחי גרניט פורצלן בשם "אדום בג´" (יש גם "רמון בג´" - אותו אריח רק הצבע שונה). הבעיה היא שהאריח קצת מחורץ, מין טקסטורה לא חלקה שכזו. לדעת בעלי, הדבר עלול למשוך לכלוך בעתיד, שיהפוך את האריחים לבעלי גוון חום. האם יש אמת בטענתו ? האם מישהו מכיר את סוג הריצוף שעליו אני מדברת ויכול לאמת או להפריך את הדברים ? תודה !

amonit

New member
יקירתי, אני חייבת להסכים איתו,,,

אני לא מכירה את סוג האריח הספציפי אבל מנסיון עם אריחים דומים במטבח במיוחד יש בעיה- לא ממש בעיה שאי אפשר לפתור בשיפשוף מים וסבון אבל מי רוצה להתעסק בחריצי רצפה הסוחבים אלהם כל שאריות המים המלוכלכים?

eWave

New member
השאלה היא האם מישהו כבר ריצף עם זה!

אנחנו בחרנו לאחרונה את ה"רמון יילו" לפנים הדירה ואת ה"אדום בריק" למרפסות. קשה לענות על שאלתך בלי לראות את המרצפת! מאחר וראיתי את האופציות השונות ניתו לרצף במשי מט אשר נותן תחושה של קניון אבל לדעת כולם זה הכי פרקטי, המרצפות אשר את מדברת עליהם נותנים תחושה של אבן טבעית והחריצים נועדו בכדי לתת מראה כזה. סביר להניח כי זה דורש יותר תחזוקה, פחות פרקטי, השאלה מה האלטרנטיבה? אשמח לשמוע תגובות של אנשים אשר ריצפו עם סדרת "יילו" או "אדום" תודה,

שמופית

New member
מצטרפת לשאלה שוב ומק../images/Emo78.gif

eWave - האם כבר ריצפתם עם הרמון יילו או שרק קניתם ? לא הבנתי את תשובתך - האם את האדום או היילו ניתן לצפות או לעשות איזה פוליש כדי שלא ייכנס לכלוך לחריצים ? הבחירה היא אכן בין הריצוף הרגיל שנותן תחושה של קניון לבין הריצוף המיוחד יותר (האדום או היילו). אבל עד כמה מיוחד שזה - אין לי חשק להפוך לעבד של הבית. אז השאלה נשארת - האם מישהו ריצף עם הסדרות האלו ויכול להמליץ או להתריע ???

למעלה