../images/Emo53.gif שביתת בקבוק - בן שנה..
הבן שלי בן שנה.. מאז שנולד לא שותה מים בכלל (לא מוכן..) אלא רק תמ"ל (לא יודעת אם קשור אבל - היה רפלוקס חמור ומטופל בתרופות) מלפני כ-10 ימים לא מוכן יותר לשתות מבקבוק!! גם לא לפני השינה.. הוא אפילו לא מנסה לטעום מה יש בבקבוק אלא מזיז עם הידיים עוד לפני שמגיע אליו. קניתי פטמה אחרת, סוגי בקבוקים אחרים ומס' כוסות פטנט (יש תצוגה שלמה אצלי בבית
) והוא לא מוכן לשתות משום דבר!! רק מכפית... מכיוון שחששנו מהתייבשות אז מאז אנחנו נותנים לו במשך היום מים בכפית וכל ערב לפני השינה כ-200CC סימילאק בכפית.. מיותר לציין שזה מתיש ומלכלך וחבל לי שאין לנו את הרגעים האינטימיים של האכלה מבקבוק לפני השינה.. היינו כבר אצל 2 רופאים ששללו בעיה רפואית וטענו שזה התנהגותי בלבד. השאלה אם נתקלתם בכזו תופעה בגיל הזה? מה אני יכולה עוד לנסות? איך אפשר ללמד לשתות מכוס פטנט? מקש? הוא מוכן גם כוס של גדולים אבל הכל נשפך אז נותנים לו רק באמבטיה..
הבן שלי בן שנה.. מאז שנולד לא שותה מים בכלל (לא מוכן..) אלא רק תמ"ל (לא יודעת אם קשור אבל - היה רפלוקס חמור ומטופל בתרופות) מלפני כ-10 ימים לא מוכן יותר לשתות מבקבוק!! גם לא לפני השינה.. הוא אפילו לא מנסה לטעום מה יש בבקבוק אלא מזיז עם הידיים עוד לפני שמגיע אליו. קניתי פטמה אחרת, סוגי בקבוקים אחרים ומס' כוסות פטנט (יש תצוגה שלמה אצלי בבית
![](https://timg.co.il/f/Emo13.gif)