שביתת בקבוק - בן שנה..

muzli

New member
../images/Emo53.gif שביתת בקבוק - בן שנה..

הבן שלי בן שנה.. מאז שנולד לא שותה מים בכלל (לא מוכן..) אלא רק תמ"ל (לא יודעת אם קשור אבל - היה רפלוקס חמור ומטופל בתרופות) מלפני כ-10 ימים לא מוכן יותר לשתות מבקבוק!! גם לא לפני השינה.. הוא אפילו לא מנסה לטעום מה יש בבקבוק אלא מזיז עם הידיים עוד לפני שמגיע אליו. קניתי פטמה אחרת, סוגי בקבוקים אחרים ומס' כוסות פטנט (יש תצוגה שלמה אצלי בבית
) והוא לא מוכן לשתות משום דבר!! רק מכפית... מכיוון שחששנו מהתייבשות אז מאז אנחנו נותנים לו במשך היום מים בכפית וכל ערב לפני השינה כ-200CC סימילאק בכפית.. מיותר לציין שזה מתיש ומלכלך וחבל לי שאין לנו את הרגעים האינטימיים של האכלה מבקבוק לפני השינה.. היינו כבר אצל 2 רופאים ששללו בעיה רפואית וטענו שזה התנהגותי בלבד. השאלה אם נתקלתם בכזו תופעה בגיל הזה? מה אני יכולה עוד לנסות? איך אפשר ללמד לשתות מכוס פטנט? מקש? הוא מוכן גם כוס של גדולים אבל הכל נשפך אז נותנים לו רק באמבטיה..

d i n o l e

New member
מכוס פטנטי הוא מוכן? אז תתנו בהתחלה

בכוס פטנט בלי הפטנט מונע שפיכה, עד שילמד שיוצאים משם מים ואח"כ תחזירו את הפטנט. מלבד זה למי עדן יש בקבוק עם פיית ספורט קטן לתינוקות , אצלי הגור מאד אוהב לשתות ממנה, וזה גם הרגשה של שותה מבקבוק כמו של גדולים. ניסיתם את זה?

muzli

New member
תודה על העצות..

אני אנסה את הכוס פטנט בלי הפטנט, ובאמת אתמול מישהי המליצה לי לנסות את הבקבוק ספורט הקטן של מי עדן אז אני אנסה גם בתקווה שמשהו יעזור

שביתת בקבוק

דבר ראשון מצטרפת לעצותיה של dinole. מוסיפה דבר שאולי לא תסכימי איתי וזו זכותך.. אם מעונין לשתות מכוס "של גדולים" הייתי נותנת לו וחרם על הלכלוך.. הייתי נותנת מים בכוס של גדולים והוא ישתה כי זה יהיה לו כמו משחק ותמ"ל היתי מציעה בבקבוק או כוסית קטנה. לדעתי להאכיל באמבטיה זו טעות והרגל מגונה. בהצלחה

muzli

New member
נראה לי שלא כל כך הבנת אותי..

קודם כל אני בהחלט אנסה את מה ש-dinole הציעה. חוץ מזה אני רק אבהיר שאני ממש לא נותנת לו לאכול באמבטיה, רק נותנת מעט מים בכוס של גדולים בתקווה שאולי ככה ילמד איך להשתמש בה ובאותו זמן יכול להתרטב חופשי. לאכול אני נותנת רק בכסא אוכל, גם אוכל רגיל וגם את הסימילאק בכפית לפני השינה. שתיה בשאר היום הוא מקבל גם בכסא אוכל מכפית. חוץ מזה אני אנסה להציע כוס של גדולים גם לא באמבטיה ונראה איך ילך.. כרגע הוא לא מנסה לתפוס את הכוס אלא ישר מקרב את הפנים (כשאני מחזיקה את הכוס) ומצמיד את הפה כדי לשתות.

למעלה