שדרוג ארונות מטבח.

../images/Emo53.gif שדרוג ארונות מטבח.

המטבח שלנו, עץ סנדוויץ, בגוון לבן מט. קיים מזה 12 שנה, מפורזל היטב, מבחינת ידיות, קרוסלה , נשלפים ועוד. רק מה? בבית שינינו סגנון, וחזרנו לגווני החום, ושולחנות עץ. הלבן נראה לנו לפתע קר ומנוכר. אני מאוד רוצה לצבוע למייפל או דובדבן. מה עושים??? אני לא מעונינת להחליף דלתות היות והדלתות מעולות, וההוצאה תהיה מיותרת! אשמח להמלצותיכם

roni250b

New member
יש ללטש קלות ולחשוף את העץ....

להשאיר פסי צבע לאורך בליטות ושקעים...כאילו ליצור מסגרת דקה ולבנה... ברוב הדלת ואז לצבוע בווש בגווני החום הבהיר....זה מחדש את הדלת ונותן אפקט חדשני....ניסיתי והצלחתי....כיד הדמיון.....

../images/Emo66.gifאפשר לראות תוצאות?

עדיין לא ברור לי, בדיוק למה הכוונה כי הדלת בעצם מכוסה, במשטח שמצמידים בלחץ. שצבעו לבן, לא מבריק אלה מט, אבל זוהי מקשה אחת לא ניתנת לגירוד. מה עושים???

לפי התאור דלתות המטבח מצופות

פורמייקה, אפשר ללטש עד מחר, ועדיין לא ייחשף כלום. פורמייקה מורידים ע"י שימוש בחומרים ממיסי דבק. הפורמייקה יושבת על בסיס של דלת מ.ד.פ ולא עץ, ולכן אחרי שפשוף לא תחשפי את מה שלא נמצא. ישנה אפשרות לצבוע את הפורמייקה, או לצבוע את המ.ד.פ שייחשף אחרי הורדת הפורמייקה, התוצאה תלויה ביכולת הצביעה שלכם, ואני חוששת שהתוצאה הסופית תראה כבית סטודנטים ארעי. ישנה אפשרות לשדרג את המטבח, ללא נגיעה בדלתות - כגון החלפת ידיות, הוספת מדפי עץ ויחידות פתוחות, קרניז - בצורה זו הלבן יישבר מעט. האופציה השנייה הנה החלפת הדלתות שהיא אופציה יקרה, אולם ייתקבל מטבח חדש. יום נפלא...

תושה

New member
יכול להיות שתזדקקי לצבע מקשר

שכבה שלו ומעל תוכלי לצבוע בכל גווןץ יוכלו ליעץ לך בחנות צבע מקצועית. פרקי דלת אחת מהמטבח וקחי אותה לחנות. בכל אופן, זכרי להוריד את כל הפירזולים (פנימייים וחיצוניים )לפני הצבע.

למעלה