"שדרוג" דירת חדר

sigalit33

New member
../images/Emo53.gif"שדרוג" דירת חדר

שלום לכולם, אני חדשה בפורום ושמחתי לגלות אותו. לפני כמה חדשים עברתי לדירת חדר שכורה ואני קצת בדכאון מגודלה למרות שהיא מתוקה מאד. רציתי לדעת אם יש לכם אולי רעיונות וטיפים עבורי איך אפשר קצת "לשדרג" אותה -לתת יותר תחושת מרחב, חמימות בתקציב קטן ככל שניתן (מה לעשות, שכר סטודנטים....) ועוד שאלה - ראיתי שכתבו כאן שלא טוב לבחורה רווקה תמונה עם אשה לבד. יש לי פוסטר גדול שאני מאד אוהבת עם ציור שבו יש שתי נשים, זה משנה?...כלומר, האם הרעיון הוא שצריך להיות גבר ואשה או פשוט לא בן אדם אחד בודד? תודה רבה רבה מראש, סיגלית

שמופית

New member
עד כמה שידוע לי,

לא משנה אם יש 2 נשים או אישה ותינוק. העיקר שיהיה זוגי
אגב, אם את רווקה, אל תצמידי את המיטה לקיר. גם אם אין לך מקום, תשאירי מרווח של כמה סנטימטרים בצד

sigalit33

New member
../images/Emo51.gif ולמה?

למה צריך להשאיר מרווח בין המיטה לקיר? מה משמעות הדבר?

שמופית

New member
את באמת רוצה לדעת ? ../images/Emo9.gif

אם שאלת, אז כנראה שכן
למעשה, כשאת מצמידה את המיטה לקיר מהצד, את כאילו חוסמת לבן זוג את הגישה לצד שלו ובאופן לא מודע, חוסמת את עצמך לקשר זוגי. בחייאת. זה לא אני, זה פאנג-שווי
ולספר לך שכמה שבועות אחרי שהזזתי את המיטה שלי מהקיר ב 5 ס"מ, הכרתי את בעלי ? ספווווקיייי.... ואיך אומרים - אם לא יועיל, בטח לא יזיק

sigalit33

New member
וואו! תודה על הטיפ!

יש עוד משהו שאני יכולה לעשות כדי "לא לחסום" את דרכו של המיועד?... ואני גם חוזרת לשאלה המקורית שלי לגבי עיצוב הדירה. הרבה תודה (-:

orit281

New member
אם את רוצה חמימות

לדעתי תלכי על גווני החום- קרם-אדמדם ותשלבי בינהם קיר דומיננטי עם תמונה גדולה עליו צבוע בצבע חום שוקולד ומשני צידיו קירות בקרם או בחום בהיר יותר, בסלון תצבעי צבע אחד במטבח צבע אחר כמה טונים פחות אבל תשארי על אותה משפחה של צבעים ככה הבית גם יראה גדול יותר וגם מעוצב יותר. את יכולה גם ליצור תמונות לבד שמתאימות לצבעים ולתלות לך...

למעלה