שלום בנות יקרות...

../images/Emo53.gifשלום בנות יקרות...

אני 10 חודשים אחרי לידה ,עליתי בהריון 38 ק"ג כן,כן ישנתי 9 חודשים במקרר.ירדתי עד כה 26 ק"ג ונשארו לי עוד 12 . מה לעשות אני בדיכאון עמוק זה לא יורד ממני . HELP ME......

חן123

New member
ברוכה הבאה

תראי כמה התקדמת! ירדת 26 ק"ג!!!! 12 זה לא מעט אבל את כבר יודעת שאת יכולה לעשות את זה. אני מניחה שחלק ירדו מלבד וחלק עם עזרה. מה עשית כדי לרדת?

היי חן123 תודה רבה!!!

כן ירדתי יפה למרות שאחרי הלידה היו לי אין ספור בעיות, יכולתי לרדת מהר יותר בעזרת ההנקה אבל האחות המיילדת הנחמדה שכחה חתיכת שיליה ברכם שלי וחודשיים הסתובבתי ככה כאילו אני עדיין בהריון הורמונים וכיו"צ ורק אחרי חודשיים התחלתי לרדת במשקל ,לאחרונה ירדתי יותר כי ביתי החלה לזחול ולהתרוצץ בכל הבית מה שגורם לי לרדת מעט וחוץ מזה סגרתי את הפה חזרתי להרגלי האכילה שלי לפני ההריון ספורט אין לי כוח לעשות אני עצלנית מידי להתחיל בשעה 21-22 ספורט גם אין לי כוח. וזהו . יש לך איזו דיאטה קלה או איזו שהיא עצה מלבד ספורט איך מורידים שומנים?

שיפסלה

New member
מזמינה אותך להצטרף

לדיר
שפתחתי - למועדון אוכלות העשב... כתבתי כמה טיפים כאן וטיפ נוסף זה ללעוס המון מסטיקים. זה מונע כניסה של אוכל. אני גם רוצה לברך אותך על כמות הק"ג הרבה שכבר הצלחת להוריד! כל הכבוד! אני מסירה את הכובע! וואו
תחשבי שכבר הצלחת להוריד יותר מ-2/3. את רוב הדרך כבר עשית. קצת לחזור לתלם וזה יירד

שיפסלה היקרה....

את יודעת מה הכי מדכא??? ב-9 חודשים לעלות 38 ק"ג וב-10 חודשים לרדת רק 26 ק"ג . והכי גרוע זה כל האנשים הטובים (נשמות טובות) שפוגשים אותך ברחוב ומתחילים להעלות זיכרונות רזות מהעבר....

חן123

New member
דיאטה קלה...

הלוואי והייתה לי... לדעתי דיאטה יכולה להיות קלה יותר אם היא מותאמת לך אישית. מה נקודות התורפה שלך? ערב? צהרים? מתוקים? משם צריך לתקוף את הבעיה, ולמצוא דיאטה שגם תפרגן לך קצת דברים טעימים, אחרת ממש קשה לשמור

אתי אתי

New member
שלום לך ../images/Emo140.gif

אם כבר ירדת כל כך הרבה, את כבר בטח מכירה את הדרך...אני הייתי מתמקדת יותר באיך להרגיש טוב יותר עם עצמך. זאת דרך ארוכה שלוקחת זמן, אז למה שלא נהיה חברות טובות של עצמנו בנתיים?

למעלה