שלום ד"ר דרור וסרמן

אור67

New member
../images/Emo53.gif שלום ד"ר דרור וסרמן

זיו שלי בן 7 חודשים, ביומיים האחרונים משלשל 6,7 יציאות ביום, היציאה בצבע ירקרק עם ריח מוזר(כמו תרופה,או כמו זרע
) היציאה היא רירית. מעבר לזה יש חום שנע סביב 38.3 , הקטן מוציא שיניים החניכיים שלו אדומות ונפוחות כאילו הן הולכות להתפוצץ עוד רגע וכואבבב לו
אני מקפידה על שתייה מרובה, מעבר לזה - הוא אוכל ומתנהג כרגיל. שאלתי- ממה נובע השילשול הזה, הנשים המנוסות מסביבי "מרגיעות" שזה מאוד מאפיין יציאת שיניים. והשאלה השנייה-מה עלי לעשות? שמחה שמצאתי את הפורום הזה,

שיניים ושלשול

וחום ומצב כללי טוב את עושה מה שצריך- שתיה מרובה- מעקב והערכה איך הילד נראה צריך בדיקת רופא ותרביות בגלל הריר ואני בעד תוספת פרוביוטיקה בכל מקרה אומרים לי שסבתות תמיד צודקותצ אנחנו הרופאים אוהבים לחפש סיבה טובה משיניים לחום בהצלחה

אור67

New member
עידכון ושאלה../images/Emo53.gif../images/Emo92.gif

שבוע אחרי והקטן שלי עדיין משלשל. בכמות יותק קטנה אומנם אבל עדיין 4-6 יציאות שילשוליות ירוקות. חוץ מזה, הוא בסדר, יונק ומוותר על אוכל מוצק. עשינו תרבית ,תוצאות ראשונות לגבי פרזיטים וביצי תולעים חזרו שלילי. תוצאות תרבית מלאה עדיין לא הגיעו. בדיקת דם הראתה ספירה לבנה גבוהה-21.6 לויקוציטים, מתוכם 10.5 מומוציטים ונוטרופילים 9.04 . הרופא שלנו עדיין לא נתן טיפול אנטיביוטי, מחכה לתשובות התרבית. אני קצת מודאגת... מה אתה אומר ד"ר יקר?

אור67

New member
למרות עבר זמן...-המצב עדיין אקטואלי

מחכים לתשובתך!

למעלה